Започнал си да се отнасяш по некачествено къп велосипеда си а и към самото планинско колоездене смятам ?
Преди рейтингът ти беше над 1500 мисля ? Това говори само по себе си.

breaker написа:... нито челният ъгъл много голям.
Ozzie написа:breaker написа:... нито челният ъгъл много голям.
Е то с тази вилка няма как челният ъгъл да бъде голям!
Все пак в дисциплината "Спускане" се гони малък челен ъгъл. Затова хората слагат чашки за промяната му и какви ли не още дивни работи правят...
msniki написа:Честито!
Само рамката да беше C1 или нещо друго.
На един приятел Drag Assalt-а се спука на челото с 100 мм вилка. Пък с 200 мм едва ли ще остане здраво повече от 1-2 месеца.
Твоя си работа все пак. Просто го пиша като съвет.
но стилът е нещо повече от това да сложиш каквото ти харесва и особено каквото имаш.
axelmax написа:
От доста време гледам темите в Радост за окото и досега имаше 3-4 колела ,който бяха радост.Другите като това са посредствени.
did написа:@fall_out:
Тоя ексцентричен младеж даже работи в голям веломагазин и съветва потребителите, как да си окомплектоват велосипедите. Не ми пука, че неговото колелце е куцо. Яд ме е, че покрай него още 50 човека ще се сдобият с куци колела и ще се откажат от колоезденето. После и да го набием - ще е късно.
ninjea написа:Хората с яки колела не се занимават да си ги снимат и да се фукат с тях тука в точно този форум. Вместо това ходят и ги карат. Тука 99% от подобните теми са все с някви драг-ове
ninjea написа:@автора "по-добре последен в града от колкото първи на село"
Citrus Siensis написа:право е момчето тая тема е поле за изява на комплексирани драгажии. драг между другото фалира ако не знаете вече знаете
dirtnewbie написа:Е то така или иначе не правеха хубави колела. Крос почнаха много по-добри окомплектовки да правят. Иначе, не съм сигурен, че са фалирали...
diddy написа:dirtnewbie написа:Е то така или иначе не правеха хубави колела. Крос почнаха много по-добри окомплектовки да правят. Иначе, не съм сигурен, че са фалирали...
![]()
![]()
![]()
По-голяма глупост не съм чувала! Кой ви ги говори тия неща....![]()
![]()
dirtnewbie написа:diddy написа:dirtnewbie написа:Е то така или иначе не правеха хубави колела. Крос почнаха много по-добри окомплектовки да правят. Иначе, не съм сигурен, че са фалирали...
![]()
![]()
![]()
По-голяма глупост не съм чувала! Кой ви ги говори тия неща....![]()
![]()
На драг хубава окомплектовка не съм виждал. Само Драгомир са хубави.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта