Ексцентрично?

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Ексцентрично?

Мнениеот dandumtb » Нед Мар 11, 2012 12:14 am

Мръсен FAIL,изгаврил си се с самият велосипед.По рано те мислих за по благоразумен но това за МЕН ( лично мое мнение ) е НАИСТИНА грозно,с грозна геометрия и т.н.
Започнал си да се отнасяш по некачествено къп велосипеда си а и към самото планинско колоездене смятам ?
Преди рейтингът ти беше над 1500 мисля ? Това говори само по себе си. :crap:
I CAN RIDE MY BIKE WITH NO HANDLEBARS !!!
Аватар
dandumtb

Рейтинг: 1074

Мнениеот EccentricMOTION » Нед Мар 11, 2012 7:19 pm

Щом взеха да бият вече по форумите, работата е сериозна.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Citrus Siensis » Нед Мар 11, 2012 9:36 pm

тва колело е колкото е възможно толко е безмисленно-докрай :rofl:
Citrus Siensis

Рейтинг: 925

Мнениеот breaker » Нед Мар 11, 2012 11:02 pm

Мен пък ме радва колелото. :agree: Нещо по-различно е от останалите, а и като почнете да говорите за геометрия на твърдак... :crazy: На този нито средното му е много високо, нито челният ъгъл много голям. Той си преценява дали рамката има шанс да й стане нещо според неговото каране. Това, че преди е имал над 1500 рейтинг и дава понякога смислени мнения, не означава , че кара колело за 5 000+ лева, ;) :beer:
Аватар
breaker

Рейтинг: 1127

Мнениеот Ozzie » Пон Мар 12, 2012 7:23 pm

breaker написа:... нито челният ъгъл много голям.

Е то с тази вилка няма как челният ъгъл да бъде голям!
Все пак в дисциплината "Спускане" се гони малък челен ъгъл. Затова хората слагат чашки за промяната му и какви ли не още дивни работи правят...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот breaker » Пон Мар 12, 2012 8:26 pm

Ozzie написа:
breaker написа:... нито челният ъгъл много голям.

Е то с тази вилка няма как челният ъгъл да бъде голям!
Все пак в дисциплината "Спускане" се гони малък челен ъгъл. Затова хората слагат чашки за промяната му и какви ли не още дивни работи правят...

:dontknow: Да, моя е грешката. Под голям имах впредвид разкрачен, тоест малък. :)
Аватар
breaker

Рейтинг: 1127

Мнениеот dirtnewbie » Пон Мар 12, 2012 8:43 pm

Абе каквото и да си приказваме, колелото си е удобно и си става за каране. Сигурно доста от хората тук се правят само на интересни, защото някой друг е започнал за плюе по момчето. Вярно, досадно е, че постоянно препоръчва Веломания, но не мисля, че заслужава такова отношение. :xx(:
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот rhino » Сря Мар 14, 2012 6:43 pm

Честито. Харесва ми :agree: И щом не теб ти е удобня,си го карай с кеф и почти няма значение какво мислят останалите
rhino

Рейтинг: 1205

Мнениеот downhiller_95 » Сря Мар 14, 2012 8:18 pm

Колелото си е добре ,но доста неща не са във ред ,а до автора по-добре си вкарай колелото във ред . :beer:
Drag Climber!!!
Аватар
downhiller_95

Рейтинг: 1167

Мнениеот rador111 » Чет Мар 15, 2012 12:32 am

Мен ме кефи!! :beer:
Да ти имам вилката! :drool:
Аватар
rador111

Рейтинг: 1205

Мнениеот msniki » Чет Мар 15, 2012 8:50 am

Честито!
Само рамката да беше C1 или нещо друго.
На един приятел Drag Assalt-а се спука на челото с 100 мм вилка. Пък с 200 мм едва ли ще остане здраво повече от 1-2 месеца.
Твоя си работа все пак. Просто го пиша като съвет.
:agree:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот diddy » Чет Мар 15, 2012 11:08 am

msniki написа:Честито!
Само рамката да беше C1 или нещо друго.
На един приятел Drag Assalt-а се спука на челото с 100 мм вилка. Пък с 200 мм едва ли ще остане здраво повече от 1-2 месеца.
Твоя си работа все пак. Просто го пиша като съвет.
:agree:

:offtopic:
И като се замислите от всичките компоненти по-колелото само рамката, ако се смени с една мека и става :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: егати колелото. И защо да се сменя като има още живот в нея, като се счупи - счупи. Нова и проблема е решен.
Life's a climb but the view is great!!!
Аватар
diddy

Рейтинг: 1333

Мнениеот axelmax » Съб Мар 17, 2012 12:00 am

Става колело,ама чак "егати" :D Сега е голф с тъмни стъкла :peace:
От доста време гледам темите в Радост за окото и досега имаше 3-4 колела ,който бяха радост.Другите като това са посредствени.Не ми е целта да обидя някого ,но стилът е нещо повече от това да сложиш каквото ти харесва и особено каквото имаш.Повечето хора нямат търпение, реална представа за естетика,и съчетаване на цветове.
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот argon » Вто Мар 20, 2012 1:36 pm

но стилът е нещо повече от това да сложиш каквото ти харесва и особено каквото имаш.

А, какво е тогава стилът? Да сложа неща, които не ми харесват, "но са хубави", или да сложа неща които нямам?
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Рейтинг: 2000

Мнениеот ninjea » Вто Мар 20, 2012 1:55 pm

axelmax написа:
От доста време гледам темите в Радост за окото и досега имаше 3-4 колела ,който бяха радост.Другите като това са посредствени.

Хората с яки колела не се занимават да си ги снимат и да се фукат с тях тука в точно този форум. Вместо това ходят и ги карат. Тука 99% от подобните теми са все с някви драг-ове и останалия 1% са колелата на хора, които работят, изкарват пари, купуват си читави колела и ги постват тука защото им е скучно в офиса :D

@автора "по-добре последен в града от колкото първи на село"
Аватар
ninjea

Рейтинг: 1246

Мнениеот ludiya » Вто Мар 20, 2012 3:53 pm

did написа:@fall_out:
Тоя ексцентричен младеж даже работи в голям веломагазин и съветва потребителите, как да си окомплектоват велосипедите. Не ми пука, че неговото колелце е куцо. Яд ме е, че покрай него още 50 човека ще се сдобият с куци колела и ще се откажат от колоезденето. После и да го набием - ще е късно.

Много правилно! :beer:
ludiya

Рейтинг: 1206

Мнениеот mil4o3 » Вто Мар 20, 2012 5:31 pm

ninjea написа:Хората с яки колела не се занимават да си ги снимат и да се фукат с тях тука в точно този форум. Вместо това ходят и ги карат. Тука 99% от подобните теми са все с някви драг-ове

Много си жалък ninjea , от къде си абсолютно предобеден в думите си ,че Ексцентричния не си кара колелото , мога само да ти кажа ,че ти колкото караш за година той толкова кара за седмица :agree:

EDIT :

ninjea написа:@автора "по-добре последен в града от колкото първи на село"

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Нинжда ли , минджа ли си , по скоро второто , ама си още по - брутално жалък . Първо научи пословиците правилно и тогава се изхвърляй като чекия на пясък :nono:
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот Citrus Siensis » Вто Мар 20, 2012 11:26 pm

право е момчето тая тема е поле за изява на комплексирани драгажии. драг между другото фалира ако не знаете вече знаете
Citrus Siensis

Мнениеот манджа » Вто Мар 20, 2012 11:58 pm

Citrus Siensis написа:право е момчето тая тема е поле за изява на комплексирани драгажии. драг между другото фалира ако не знаете вече знаете

ММММОООООЛЯЯ ? :offtopic:
Pulse STR
Аватар
манджа

Рейтинг: 1454

Мнениеот dirtnewbie » Сря Мар 21, 2012 12:13 am

Е то така или иначе не правеха хубави колела. Крос почнаха много по-добри окомплектовки да правят. Иначе, не съм сигурен, че са фалирали...
make my wishes come true
dirtnewbie

Мнениеот diddy » Сря Мар 21, 2012 10:57 am

dirtnewbie написа:Е то така или иначе не правеха хубави колела. Крос почнаха много по-добри окомплектовки да правят. Иначе, не съм сигурен, че са фалирали...

:offtopic: :offtopic: :offtopic:
По-голяма глупост не съм чувала! Кой ви ги говори тия неща.... :crazy: :crazy: :crazy:
Аватар
diddy

Мнениеот dirtnewbie » Сря Мар 21, 2012 11:49 am

diddy написа:
dirtnewbie написа:Е то така или иначе не правеха хубави колела. Крос почнаха много по-добри окомплектовки да правят. Иначе, не съм сигурен, че са фалирали...

По-голяма глупост не съм чувала! Кой ви ги говори тия неща.... :crazy: :crazy: :crazy:

На драг хубава окомплектовка не съм виждал. Само Драгомир са хубави.
make my wishes come true
dirtnewbie

Мнениеот diddy » Сря Мар 21, 2012 1:51 pm

dirtnewbie написа:
diddy написа:

На драг хубава окомплектовка не съм виждал. Само Драгомир са хубави.

Първо не му е тук мястото, ама то вече стана боза ... :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Драг са по-базовите и по-евтините модели на Драг - съответно с по-базови части и на поносими цени, а Драгомир са високия клас колела, нормално е да са по-хубави, съответно по-скъпи :agree: . Освен това не знам дали си виждал новите модели, които се изкарват за тази година, но аз лично мисля, че са доста добри. Не се стремя да правя каквато и да е реклама, на каквато и да е марка колела тук, но тъй като зачекнахте темата. :peace: Пожелавам ви хубав и приятен ден от мен!

И предлагам, който няма какво хубаво да каже за колелото по-добре нищо да не казва и да го държи за себе си!
Аватар
diddy

Мнениеот Citrus Siensis » Сря Мар 21, 2012 5:45 pm

права си за омрелите или добро или нищо
и къде са тия новите модели на драг ако може и ние обикновенните хора да ги видиме?
Citrus Siensis

Мнениеот fall_out » Сря Мар 21, 2012 6:08 pm

Я вземете се успокойте малко и с тига сте спамели темата. Колелото му не било красиво - ала-бала, на драг новите модели, Драг или Драгомир. Това няма нищо общо, аз лично имах предвид че т'ва чудовище отпред ще му изяде челцето за никакво време, и за това съм критикувал. Обърнахте го на избиване на комплекси тук. Както казах и преди - важното е на него да му е кеф да го кара.
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот styanski » Сря Мар 21, 2012 6:13 pm

Негова работа си е как го е сглобил, какви части е слагал и какви пари е давал, важното е на него да му е удобно! Ч.Н.Б
мен ме радва :)
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот did » Сря Мар 21, 2012 6:44 pm

Не е важно дали радва този или онзи. Ако го беше сглобил някой от 15-годишните нямаше и да се обадя. Но с това нещо да се гордее и хвали ВЕЛОМЕХАНИК, това е отлично основание за уволнение.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот EccentricMOTION » Сря Мар 21, 2012 7:03 pm

Не работя като веломеханик, далеч съм от тези неща :idea:
Аватар
EccentricMOTION

Мнениеот EccentricMOTION » Сря Мар 21, 2012 8:13 pm

Ех, много голяма тази вилка и все по-голяма става..Скоро сигурно ще ми счупи някое чело? Обмислям тунинг до 400мм ход, нали съм веломеханик :beer:
Изображение
Аватар
EccentricMOTION

Мнениеот dirtnewbie » Сря Мар 21, 2012 8:52 pm

Приятелката ти не може да разбере, че на драг цените са надупчени, както и да ги гледаш. При цена от около 700 лева може да си вземеш хубаво окомплектовано колело на крос и драг, който започва да скърца на втората седмица, ако не и при закупуването. BTW, никой няма да метне 4000 лева за колело на Драгомир, като може да си купи няколко класи по нагоре за същите пари. Аре, стига :offtopic:
make my wishes come true
dirtnewbie

ПредишнаСледваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)