П.П. : Нестига че имат и рейтинг пък и минусчета цъкат че пускам по умни постове от тях

Attention-rider написа:PtD, did - Хората са качили клипа тук, за да покажат какво могат, прогресията, някой да им се порадва, а вие ни най-малка представа си нямате колко смелост трябва за да скочиш от един дроп. И два метра да е ти нямаш видимост. Страх има огромен!
Oxliofa написа:П.П. : Нестига че имат и рейтинг пък и минусчета цъкат че пускам по умни постове от тях
PtD написа:
@Editor, подкрепям по-горното мнение - ако вкарате някой и друг трик, ще изглежда значително по-добре.
Shady™ написа:FR/XFR трасе
codename47 написа::agree:
айде пък по-натам нещо такова: http://vimeo.com/3412360
Според мен би трябвало да благодариш повече на тези, които изказаха конструктивна критика. Защото коментарите на did, макар и със типичния му леко заядлив тон, бяха точно такава.Editor написа:Благодаря на всички, които харесаха клипа...
did написа:Shady™ написа:FR/XFR трасе
FR е каране без трасе ( FREE ride).
Ако има фиксирано трасе и се кара надолу, това е DH.
Вие карате само надолу, по фиксирано и направено трасе, при това - бавно и без никакви номера и атрактивност на скоковете.
Аз съм дотук. Карайте си както си искате, но не твърдете, че това е freeride. Вие просто дропите.
An Alien Hoopajupe написа:...Абе друго си е да караш "5 метрови" "дропове" със колело за 5 хил (примерно) в Южния...
Antares написа:......му леко заядлив тон, бяха точно такава. ....Editor написа:Благодаря на всички, които харесаха клипа...
Щото от хвалебствията можеш да си повярваш, че си велик, докато критиката ти дава стимул да се развиваш още. Пожелавам ви второто.
Admin написа:Аз не твърдя, че фрийрайда е само дропене. Ако трябва да сме точни, дропенето е техника за преодоляване на определен тип препятствие. Друга възможна техника за същото препятствие е търкаляне.![]()
Но не е и само каране без пътеки. Не е и само каране по фрийрайд трасета. В която и крайност да залитнем при определяне на понятието, все ще сме в грешка.
А и за хората е естествено да търсят удобството в общуването си. Знаеш, че за мен АМ съществува само като вид велосипед, не и като вид каране. Обаче това не пречи около мен десетки хора, включително доста интелигентни и навътре в нещата, да си го употребяват като вид каране. "Промивките" са навсякъде - когато дадено понятие е удобно на хората, те си го ползват, независимо дали е докрай правилно, или не.
Според мен, ако някой свързва фрийрайда само с дропене или само с преодоляването на отделни препятствия, това си е проблем на някаква негова ограниченост. Но пък само заради такива хора да твърдим, че карането във филмчето е някакъв си "бавен DH" или не знам какво си... аз поне не мога, защото не мисля, че ще се постигне по-полезен резултат. Мен ако някой ме попита какво карат тия на филмчето, първото, което ще кажа, е фрийрайд, след което бих добавил, че това е само едно от проявленията на този вид каране. Също така, нивото на уменията, поне според мен, не определя вида каране. Тия препятствия във филмчето за момента са напълно извън моите възможности, а в същото време са нищо на фона на това, което гледаме в големите филми. Но видът каране в крайна сметка си е един и същи - и аз (в случаите, когато се опитвам да карам "фрийрайд"), и Editor, и Береклот се опитваме да си правим кефа по сходен начин, всеки доколкото му позволяват уменията.
Admin написа:Знаеш, че за мен АМ съществува само като вид велосипед, не и като вид каране. Обаче това не пречи около мен десетки хора, включително доста интелигентни и навътре в нещата, да си го употребяват като вид каране.
Harka написа:Admin написа:Знаеш, че за мен АМ съществува само като вид велосипед, не и като вид каране. Обаче това не пречи около мен десетки хора, включително доста интелигентни и навътре в нещата, да си го употребяват като вид каране.
E, и ти не си съвсем тъп, но продължаваш да твърдиш, че ХС е нещо повече от каране (в повечето случаи състезателно, в останалите - тренировачно) по кръгло трасе с дължина няколко километра.
Shady™ написа:Говорим за самочувствие. Като кажеш на накяой че не го харесваш било то като човек или в нашия случай като стил на кране / човек - ти го убиждаш и обезкуражаваш. Вместо да си каже "Оооо щом това им харесва - представям си какво ще кажат за СЛЕДВАЩИЯ ми клип" си МИСЛИ - "Абе те щом не ме харесват като карач и стил на каране - няма смисъл да си правя усилията за клип за в бъдеще въобще, освен ако може би не стана СУПЕР ПРО".
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта