До Стоунхендж с колело (Англия)

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

До Стоунхендж с колело (Англия)

Мнениеот dr.octagon » Пон Яну 28, 2013 7:57 pm

От град Southampton до Стоунхендж с колело 130км. преход (Англия) - http://vbox7.com/play:a350f6c894
dr.octagon

Рейтинг: 1210

Re: До Стоунхендж с колело (Англия)

Мнениеот gosh6o » Пон Яну 28, 2013 8:40 pm

:agree:
Аватар
gosh6o

Рейтинг: 1355

Мнениеот gladey » Пон Яну 28, 2013 8:46 pm

Много хубаво видео, благодарение на теб ще видим малко как е в Англия, мерси :beer:
Аватар
gladey

Рейтинг: 1200

Мнениеот Tonkataa » Пон Яну 28, 2013 9:01 pm

Уникално видео! С нетърпение чакам следващото видие :agree: !
Tonkataa

Рейтинг: 1185

Мнениеот armu » Пон Яну 28, 2013 11:44 pm

Втора обиколка на България ще има ли ? :popcorn:
Аватар
armu

Рейтинг: 1285

Мнениеот golfaaa3 » Вто Яну 29, 2013 12:11 am

Евалата бате за стимула и хъса който имаш но купи си една каска ако нямаш около 20лв са :)) (карайте с каски)
golfaaa3

Рейтинг: 1190

Мнениеот ufff93 » Вто Яну 29, 2013 10:38 am

golfaaa3 написа:Евалата бате за стимула и хъса който имаш но купи си една каска ако нямаш около 20лв са :)) (карайте с каски)

:boggled: И къв е смисъла от каска за 20 лева, като нищо няма да направи? :crazy:
ИЗКАМ ВЕЛОСИПЕД за ДолнХилл
Аватар
ufff93

Рейтинг: 1143

Мнениеот DEMON BOY 13 » Вто Яну 29, 2013 1:04 pm

Евала,страшен клип ! :beer:
Аватар
DEMON BOY 13

Рейтинг: 1231

Мнениеот dr.octagon » Сря Яну 30, 2013 2:14 pm

Ако имате познати българи в Лондон може да ги свържете с мен ако имат желание да се видим след 3-4 седмици като ходя до там с колелото.И ако могат да предложат една нощувка при тях ще е още по добре, че хотелите не са никак евтини там :) От моят град до Лондон са 150км. а отиване и връщане 300.Няма да мога за един ден да отида и да се върна, затова ще съм благодарен ако предложите някой, който да даде подлсон :agree: :)
dr.octagon

Мнениеот Ozzie » Сря Яну 30, 2013 6:41 pm

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот rarekin » Сря Яну 30, 2013 8:30 pm

ufff93 написа:
golfaaa3 написа:Евалата бате за стимула и хъса който имаш но купи си една каска ако нямаш около 20лв са :)) (карайте с каски)

:boggled: И къв е смисъла от каска за 20 лева, като нищо няма да направи? :crazy:

Що мислиш така?

:popcorn:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Чет Яну 31, 2013 11:23 pm

@rarekin
Mани ги, не им се връзвай. Нека си спамят. :^:

@автора на видеото
Браво, продължавай все така.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот did » Пет Фев 01, 2013 12:02 am

THEZOGGO написа:@rarekin
Mани ги, не им се връзвай. Нека си спамят. :^:

:nono: :nono: :nono: :nono:

На простотията трябва да се отговаря, иначе ще стане съвсем страшно. Пък и не си ти човек, който да казва ва rarekin кога да пише. Той знае повече от теб и от масовите писачи напоследък, взети заедно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот dr.octagon » Пон Фев 04, 2013 2:08 pm

Всеки сам си решава дали да слага каска или не :) Никой няма да ви търси отговорност на вас, за който и да било, ако някой не е сложил каска, падне и се удари.Така че стига сте спорили за тези каски.На кой, както му е кеф така да си кара.Ако е по смел кара без каска, ако иска да се чувства по сигурно да слага.Не може да задължаваме никой. :agree:
dr.octagon

Мнениеот THEZOGGO » Вто Фев 05, 2013 10:50 am

Aбе кажи кога ще пуснеш следващото видео. : )
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Inzagi » Сря Фев 06, 2013 11:33 am

dr.octagon написа:Всеки сам си решава дали да слага каска или не :) Никой няма да ви търси отговорност на вас, за който и да било, ако някой не е сложил каска, падне и се удари.Така че стига сте спорили за тези каски.На кой, както му е кеф така да си кара.Ако е по смел кара без каска, ако иска да се чувства по сигурно да слага.Не може да задължаваме никой. :agree:

Всички тези глупости ги написа защото искаш да си помислим че си много смел или защото ти си мислиш че си много смел?И още нещо границата между глупоста и смелоста е много малка.
Аватар
Inzagi

Рейтинг: 1636

Мнениеот dr.octagon » Сря Фев 06, 2013 2:51 pm

Inzagi написа:
dr.octagon написа:Всеки сам си решава дали да слага каска или не :) Никой няма да ви търси отговорност на вас, за който и да било, ако някой не е сложил каска, падне и се удари.Така че стига сте спорили за тези каски.На кой, както му е кеф така да си кара.Ако е по смел кара без каска, ако иска да се чувства по сигурно да слага.Не може да задължаваме никой. :agree:

Всички тези глупости ги написа защото искаш да си помислим че си много смел или защото ти си мислиш че си много смел?И още нещо границата между глупоста и смелоста е много малка.

Как може да си толкова плиткомислещ Индзаги.Точно тук в този форум съм тръгнал да се правя на смел.Направо не знам как ти ги ражда главата такива комплексарски изказвания.Някъде да съм написал, че не слагам каска ? Каска слагам единствено и само на състезание и то не на всяко, но като цяло ми е неприятно да съм с каска, особенно когато си карам за кеф по шосето.Пак ти казвам никой няма да ти търси отговорност, ако аз карам без каска, падна и си ударя главата, така че не знам какво си ми се запънал тука.Кой, както иска да си чупи главата не е твоя работа.А и не си мисли, че каските правят чудеса, особенно когато те премаже кола, камион или нещо такова.Относно смелостта ми съм я доказал многократно.Тези, които ме познават знаят за какво говоря.Преритал съм точно тук да се правя на смел като "уж не съм слагал каска" направо жалка работа :crazy:
dr.octagon

Мнениеот did » Сря Фев 06, 2013 3:07 pm

Правиш ли разлика между

1. Карам си без каска и само аз си нося отговорност

и

2. Карам без каска, правя филмчета от такова каране и ги рекламирам по форумите, за да давам гордо пример на 12 годишните

?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот armu » Сря Фев 06, 2013 4:18 pm

Какво се захванахте с тези каски, да важни са и много пъти са се доказали като животоспасяващи, добре, дава лош пример,че не кара с каска, но се замислете и колко хора е зарибил да се качат на колело. Само клипа му за обиколката на българия е събрал над 60000 гледания. Не заемам ничия страна, но в случая е глупаво да се спори.
Аватар
armu

Рейтинг: 1285

Мнениеот Inzagi » Чет Фев 07, 2013 9:29 am

dr.octagon написа: Каска слагам единствено и само на състезание и то не на всяко, но като цяло ми е неприятно да съм с каска, особенно когато си карам за кеф по шосето.Пак ти казвам никой няма да ти търси отговорност, ако аз карам без каска, падна и си ударя главата...

Започни да слагаш каска и като снимаш филмчета ,това всъшност за което и останалите те упрекват .Никой иначе не го интересува дали караш със или без каска.
Аватар
Inzagi

Мнениеот PtD » Чет Фев 07, 2013 12:20 pm

Честно казано, въпросът с каските се преекспонира. Задължен ли е от закона? Не. Значи, гледайте си работата.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Inzagi » Чет Фев 07, 2013 1:23 pm

Забравих че законът и модераторите винаги са прави. ;)
Всъшност въпроса с каските се преекспонира тук във форума от Зого който също е модератор ,та според мен модераторите трябва да ги забранят със закон. (fly away) :D :wavey:
Аватар
Inzagi

Мнениеот boriss13 » Чет Фев 07, 2013 1:39 pm

Inzagi написа:...Зого който също е модератор... :D :wavey:

:rofl: Пази Боже!
Той е модератор само в пазар-а!
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Insight » Чет Фев 07, 2013 6:35 pm

:offtopic:

Процедурно предложение:
Който откаже да сложи каска и да каже "Един е Аллах и Мохамед е негов пророк" да му се реже главата! :D
To call each thing
by its right name..
Аватар
Insight

Рейтинг: 1737

Мнениеот PtD » Чет Фев 07, 2013 7:52 pm

Inzagi написа:Забравих че законът и

Затворите са пълни с хора, които не са съгласни с теб :smokin:

въпроса с каските се преекспонира тук във форума от Зого

Зого толкова пъти сме го излавяли да кара без каска, включително на масови мероприятия, че не взимаме тези му изявления насериозно :smokin:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот THEZOGGO » Пет Фев 08, 2013 5:32 pm

Inzagi написа:Забравих че законът и модераторите винаги са прави. ;)
Всъшност въпроса с каските се преекспонира тук във форума от Зого който също е модератор ,та според мен модераторите трябва да ги забранят със закон. (fly away) :D :wavey:

Абе не ме вълнува особенно дали някой кара с каска или не. Интересното е защо оспамихте темата на човека. За какво ви беше? О.к. каската си е важна, дали даваш пример на останалите или не си е твой избор, как гледат хората на теб, може да е важно, а може и да не е. Марто по-нагоре в темата е коментирал според мен правилно за закона.

Да, навремето ме дразнеше, за това, че някой кара без каска. Ама първо всеки си има глава на раменете, решава си сам, дали за добро или за лошо.
Ама не знам мен какво ме подхванахте, някъде да съм коментирал за това, че автора на темата, кара без каска? Не, никъде не съм го коментирал, просто щото, ме боли....... /нали няма да казвам какво, че е частен форума/.

did по-нагоре също добре е намекнал за примера който се дава и да бъде направена разлика между отделните действия.

Някъде да съм пуснал клипче, в което да карам без каска?
Коментирал съм други хора, да.
Дали съм карал без каска, карал съм. Затова и не коментирам повече, дали някой носи каска или не. Все тая ми е.

Освен това ето ви предложение. Като е частен форума, и нещо не допада на глобалните модератори може да бъде изтрито. Ptd не го кефи, че dr.octagon кара без каска, снима се и пуска това видео в този форум, ами изтрива темата, изпраща съобщение на потребителя с разяснение /или не му изпраща, негова си работа/, че форума е частен и това, че в пуснатото видео, автора кара без каска и е в противоречие с разбиранията на модераторския екип по отношение на даването на личен пример, та затова му е изтрита темата и видеото от форума, и това е. : ) Освен това в горния десен ъгъл на всеки коментар пуснат от даден потребител има опция за репорт по отношение на този коментар. Например потребител Х вижда какво е пуснал dr.octagon и праща репорт който е видим от глбалните модератори и администратора, като по този начин, ще се редуцира неправилния пример за някой или правилен за други във виртуалното публично пространство, каквото е този форум. : ) Не мисля, че е сложно.

20 минути си изгубих за да напиша това, но се ядосах, че ме намесвате някъде където изобщо вече нямам отношение, а и да имам, то си моя работа, и не го споделям по форуми ; )
Аватар
THEZOGGO

Назад към Радост за окото (видео и снимки)