golfaaa3 написа:Евалата бате за стимула и хъса който имаш но купи си една каска ако нямаш около 20лв са) (карайте с каски)
ufff93 написа:golfaaa3 написа:Евалата бате за стимула и хъса който имаш но купи си една каска ако нямаш около 20лв са) (карайте с каски)
И къв е смисъла от каска за 20 лева, като нищо няма да направи?
THEZOGGO написа:@rarekin
Mани ги, не им се връзвай. Нека си спамят.![]()
dr.octagon написа:Всеки сам си решава дали да слага каска или неНикой няма да ви търси отговорност на вас, за който и да било, ако някой не е сложил каска, падне и се удари.Така че стига сте спорили за тези каски.На кой, както му е кеф така да си кара.Ако е по смел кара без каска, ако иска да се чувства по сигурно да слага.Не може да задължаваме никой.
Inzagi написа:dr.octagon написа:Всеки сам си решава дали да слага каска или неНикой няма да ви търси отговорност на вас, за който и да било, ако някой не е сложил каска, падне и се удари.Така че стига сте спорили за тези каски.На кой, както му е кеф така да си кара.Ако е по смел кара без каска, ако иска да се чувства по сигурно да слага.Не може да задължаваме никой.
Всички тези глупости ги написа защото искаш да си помислим че си много смел или защото ти си мислиш че си много смел?И още нещо границата между глупоста и смелоста е много малка.
dr.octagon написа: Каска слагам единствено и само на състезание и то не на всяко, но като цяло ми е неприятно да съм с каска, особенно когато си карам за кеф по шосето.Пак ти казвам никой няма да ти търси отговорност, ако аз карам без каска, падна и си ударя главата...
Inzagi написа:...Зого който също е модератор...![]()
Inzagi написа:Забравих че законът и
въпроса с каските се преекспонира тук във форума от Зого
Inzagi написа:Забравих че законът и модераторите винаги са прави.
Всъшност въпроса с каските се преекспонира тук във форума от Зого който също е модератор ,та според мен модераторите трябва да ги забранят със закон. (fly away)![]()
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта