did написа:Баф маааму... 950 грама аптечка![]()
![]()
![]()
К'во ти пука, ти нали си пеш.
Модератори: did, naka76, bikezilla
did написа:Баф маааму... 950 грама аптечка![]()
![]()
![]()
Анелия написа:sos, ела да измиеш моето колело. Аз току-що се връщам от състезание и се напих от 2 чаши баира и не знам как ще си измия колелото.
Емзо, наистина ли изтърваш тази годинаТи си ми голямо вдъхновение за каране нагоре и надолу, ще ми липсваш
TheAnimal написа:Тази храна много място заема![]()
Ограничих личния си багаж до минимум и пак не мога да събера всичко в една раница.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
did написа:Що решихте, че Емо няма да идва.
той даже е с едноцифрен номер.
Да си знаете - основните кривоспици, организатори и хора, които по наше мнение може да питате по всякакви въпроси, са с едноцифрени номера. Не че няма кадърни двуцифрени де...
TheAnimal написа:Моят номер 69 ли е
did написа:НАДПИШЕТЕ СИ БАГАЖА!!!
Сложете на всеки вързоп, който ще ви носим с камионЪ по едно етикетче. При товарене и разтоварване на 100 вързопа, винаги е добре да се знае кое на кого е!TheAnimal написа:Моят номер 69 ли е
Не. Някак случайно се оказа, че 69 е Зорница.
Alpina написа:Да подпитам - проблем ли е, че дрехите ми ще са в един сак, храната във втори и там спален чувал и шалте в трето парче? Заедно не са много като обем, просто отделни парчета, а не едно цяло.
P.S. могат да се вържат заедно дори.
Alpina написа:Да подпитам - проблем ли е, че дрехите ми ще са в един сак, храната във втори и там спален чувал и шалте в трето парче? Заедно не са много като обем, просто отделни парчета, а не едно цяло.
TheAnimal написа:Той did се опитва да вкара интрига бе Влади
sos написа:Багажът ми е само един самар, сега почвам да мисля за етикет
psixopat написа:Аз пък успях да събера всичко в една чанта, за пътуване.Е остана чувала и шалтето, ама тях ще ги вържа отстрани.![]()
Към колко часа тази вечер/нощ ще се появи логото на мероприятието.(или тази година ще е тайна)
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта