did написа:Баф маааму... 950 грама аптечка

К'во ти пука, ти нали си пеш.
Модератори: did, naka76, bikezilla
did написа:Баф маааму... 950 грама аптечка

Просто не знам как ще устискам до сутринта
 Просто не знам как ще устискам до сутринта 
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
 Ти си ми голямо вдъхновение за каране нагоре и надолу, ще ми липсваш
  Ти си ми голямо вдъхновение за каране нагоре и надолу, ще ми липсваш  

Анелия написа:sos, ела да измиеш моето колело. Аз току-що се връщам от състезание и се напих от 2 чаши баира и не знам как ще си измия колелото.
Емзо, наистина ли изтърваш тази годинаТи си ми голямо вдъхновение за каране нагоре и надолу, ще ми липсваш

TheAnimal написа:Тази храна много място заема
Ограничих личния си багаж до минимум и пак не мога да събера всичко в една раница.

(или тази година ще е тайна)
  (или тази година ще е тайна) 
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

did написа:Що решихте, че Емо няма да идва.
той даже е с едноцифрен номер.
Да си знаете - основните кривоспици, организатори и хора, които по наше мнение може да питате по всякакви въпроси, са с едноцифрени номера. Не че няма кадърни двуцифрени де...

TheAnimal написа:Моят номер 69 ли е

did написа:НАДПИШЕТЕ СИ БАГАЖА!!!
Сложете на всеки вързоп, който ще ви носим с камионЪ по едно етикетче. При товарене и разтоварване на 100 вързопа, винаги е добре да се знае кое на кого е!TheAnimal написа:Моят номер 69 ли е
Не. Някак случайно се оказа, че 69 е Зорница.

Alpina написа:Да подпитам - проблем ли е, че дрехите ми ще са в един сак, храната във втори и там спален чувал и шалте в трето парче? Заедно не са много като обем, просто отделни парчета, а не едно цяло.
P.S. могат да се вържат заедно дори.
 ... щот един КАМИОН багаж е мнооого
  ... щот един КАМИОН багаж е мнооого   

Alpina написа:Да подпитам - проблем ли е, че дрехите ми ще са в един сак, храната във втори и там спален чувал и шалте в трето парче? Заедно не са много като обем, просто отделни парчета, а не едно цяло.

TheAnimal написа:Той did се опитва да вкара интрига бе Влади

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
sos написа:Багажът ми е само един самар, сега почвам да мисля за етикет

То от оптимизации, стана мазало. Е поне установих, че нещата които ползвам ежедневно, са си доооста като обем. Иначе ме кефи, като се метна на колелото с малката раница, една ветровка, нешо малко за хапване и няма грижи цял ден. Но като сложа в задачата къпане, спане и нещата около тях става сериозно деа
  То от оптимизации, стана мазало. Е поне установих, че нещата които ползвам ежедневно, са си доооста като обем. Иначе ме кефи, като се метна на колелото с малката раница, една ветровка, нешо малко за хапване и няма грижи цял ден. Но като сложа в задачата къпане, спане и нещата около тях става сериозно деа  
psixopat написа:Аз пък успях да събера всичко в една чанта, за пътуване.Е остана чувала и шалтето, ама тях ще ги вържа отстрани.
Към колко часа тази вечер/нощ ще се появи логото на мероприятието.(или тази година ще е тайна)

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта