vla40 написа:Провери дали си сложил каплата правилно. Случайно да си натискал спирачката докато е била без диск ?
V.Georgiev написа:При положение, че преди да спукаш гумата са били добре накладките. Как ще се разцентроват след махането на каплата![]()
V.Georgiev написа:При моето колело явно е някакъв късмет, че не ми се разцентрова след всяко сваляне на каплите!
Falcor написа:Ами аз говоря от моя опит... след всяко сваляне - настройка, иначе все опира някъде и се започва едно свирене. Особено ако са нови накладките и има по-малък просвет, каквито явно са и на Insidious.V.Georgiev написа:При моето колело явно е някакъв късмет, че не ми се разцентрова след всяко сваляне на каплите!
За мен ти си благословен![]()
![]()
Gen4eca написа:Честа грешка е да се монтира колелото при обърнат велосипед. Винаги се стяга автомата при велосипед стъпил на гумите и приложен натиск към земята.
Insidious написа:След като си намаслих диска, един приятели ми каза да задържа натисната спирачката и да карам така, докато започне да пуши. И наистина маслото изчезна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта