За свалянето на боя и/или евентуално боядисване има доста изписано в ЧЗВ, там може да откриеш най-вероятно отговор на въпроса си.
Отностно помпата - аз имам абсолютно същата(само надписа е Marzocchi, но е 1:1). За вилката ми е идеална, бутона за изпускане е достатъчно удобен за финно настройване. За помпене на гуми(за което най-вероятно питаш) става, не е като да не става - но все пак капацитета/обема на помпата е малък therefore, както каза RamFr, ще си поиграеш с помпата малко повечко, но в спешни ситуации/условия е повече от полезна
Плюс е алуминиевото тяло, което се загрява по-бавно от обикновените пластмасови помпи(малки/джобни), така че поне няма да имаш проблем от прегряване при помпенето
Случвало ми се е да си помпя гумите с нея и нямам проблеми с вдигане на налягането или пък свързани с прегряване на помпата.
Ако пък питаш дали ще можеш да си напомпиш вилката(или нещо друго с по-малък обем) до по-високо налягане - да, ще можеш без особени усилия. Малкият обем/размер на буталото позволява по-лесно и прецизно достигане на по-високи налягания, спрямо ръчна/крачна помпа да речем.