Имам рамка Drag climber 2008.Наскоро си купих курбели Hussefelt 2007 175мм.Вече ми препоръчаха средно Howitzer,обаче както знаете на рамката клаймър 08 чеинстеят е скъсен с 40мм (от предходните модели) което създава известни проблеми.Та вапроса ми е дали средно Howitzer ще стане на клаймъра със споменатите курбели с 175мм дължина?
Задавам този въпрос защото сегашните ми курбели са с 170мм дължина и с със средно Truvativ на квадрат,и едвам не опират в рамката.Ако някои може да ми каже дали ще станат тези курбели със средното Howitzer,или трябва да се закупи средно с по дълга ос,ще съм му много благодарен. Приятна вечер и мерси за отделеното време за прочитане на темата.
edit:То ясно курбелите със средното са като дупе и гащи ама дали ще опират и дали да не си закупя средно с по дълга ос?Стига Howitzer да има с по дълга ос.Става въпрос за howitzer от 59лв
@biker-kj Неща спейсъри да подлагам казвате че ще стане и ще ви се доверя.То според мойте изчесления наистина това средно е по дълго.Всички въпроси който имах са зададени и отговорени.Благодаря ти biker-kj ... отново