Въпрос отностно курбели и поставянето им на дадена рамка

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Въпрос отностно курбели и поставянето им на дадена рамка

Мнениеот daf4ov » Пет Ное 21, 2008 11:17 pm

Ииии така....
Имам рамка Drag climber 2008.Наскоро си купих курбели Hussefelt 2007 175мм.Вече ми препоръчаха средно Howitzer,обаче както знаете на рамката клаймър 08 чеинстеят е скъсен с 40мм (от предходните модели) което създава известни проблеми.Та вапроса ми е дали средно Howitzer ще стане на клаймъра със споменатите курбели с 175мм дължина?
Задавам този въпрос защото сегашните ми курбели са с 170мм дължина и с със средно Truvativ на квадрат,и едвам не опират в рамката.Ако някои може да ми каже дали ще станат тези курбели със средното Howitzer,или трябва да се закупи средно с по дълга ос,ще съм му много благодарен. Приятна вечер и мерси за отделеното време за прочитане на темата.

edit:То ясно курбелите със средното са като дупе и гащи ама дали ще опират и дали да не си закупя средно с по дълга ос?Стига Howitzer да има с по дълга ос.Става въпрос за howitzer от 59лв

@biker-kj Неща спейсъри да подлагам казвате че ще стане и ще ви се доверя.То според мойте изчесления наистина това средно е по дълго.Всички въпроси който имах са зададени и отговорени.Благодаря ти biker-kj ... отново :)
Последна промяна daf4ov на Съб Ное 22, 2008 12:02 am, променена общо 3 пъти
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Рейтинг: 2000

Мнениеот n3k01 » Пет Ное 21, 2008 11:41 pm

Точно с твоя модел рамка нямам опит,но слагам същите курбели със същото средно вече на 3-та рамка и нямам проблем :agree:
n3k01

Рейтинг: 1252

Мнениеот biker-kj » Пет Ное 21, 2008 11:56 pm

Нямаш абсолютно никакви проблеми да ги сложиш!
Пък и с Ховитцер стандата курбелите са малко по-навън от обикновените ББ!Пък ,ако чак толкова се притесняваш си вземи не 68мм ,а 73мм средно(естествено със спейсърите ще го сложиш)! ;)
Аватар
biker-kj

Рейтинг: 1941

Назад към Веломеханик