Благодаря предварително

kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Нови чашки?Pho3nix написа:Здравейте. Вече измислих как ще изглежда трактора този сезон. Но, спомняйки си смътно че се бях сетил че нещо няма да стане, всичко си беше точно. Та сега се сетих - челцето е 1.5, вилчицата (още не съм я купил де, даже я има и вариант 1.5, ама това значи и лапа и т.н.) 1.1/8. Та въпроса ми е - кое е по-добре. Да се набие по-дебел стержен в по-тънкия, ако има такава практика, по възможност дълго колкото самото чело, за да може горе да си ми излиза 1.1/8 за лапата, или да зимам вилката 1.5 и нова лапа (като ако зема вилката 1.5, 100% по-нататък ще я продам по-трудно). Очаквам позитивните и негативните страни на вариантите, ако има, предложете и други
![]()
Благодаря предварително
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:Ъъъ да ама няма ли да е малко... да кажем "нездраво" ако стержена си седи в по-голямото чело... нещо луфтове нещо
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта