d!rt Jumper написа:http://screambikes.eu/vilki/chaski-vp-components-a42e.html Ето този модел чашки са масово използвани, аз също карам със такива нямат грешка може да си вземеш такива ..
Дано помогнах !

d!rt Jumper ... от къде да започна ?!?
мнението ти е малко необосновано ... ако знаеш какво е това колело и рамка, веднага бих ти стиснал ръката .... за съжаление от него не личи да си запознат с това или поне не си се постарал да ни уведомиш.
има три типа чашки оувърсайз ... 1 1/8. тези който си посочил са полуинтегрирани, но дали неговото колелото е с полуинтегрирани ... само той може да разбере. затова съм му дал малко инфо да се образова, преди да тръгне по магазините и да купува на сляпо. ще те помоля и теб да прочетеш това/онова преди да даваш съвети.
или ако знаеш каква точно е рамката и си технически грамотен, да се изразяваш по-точно. пример:
"Тази рамката е с полуинтегирани чашки подобни на ТЕЗИ->link. аз карам с тях и съм доволен и т.н. и т.н."
може да използваш и друга форма в зависимост от настроенито.
надявам се да си ме разбрал правилно, нежелая да обиждам или ... незнам си какво. просто ти показвам, че твоят малък съвет може да му струва 25 лв на вятъра, което хич не е приятно ...
желая ти успех и дано занапред да помагаш :>