vivo написа:Как мога да проверя дали оста ми е крива/счупена?
vivo написа:Ако номера с QR затягането не стане, има ли възможност да се сменят долните крака на вилката с такива които са с 15/20mm thru-axle захващане?
royalracing написа:При мен проблемът изчезна като си смених главината с Formula DC91
royalracing написа:Здравей,когато на моя XCM му закупих Tektro Auriga Comp,не след дълго се беше появил същия проблем,но бях с главина Joytech,казаха ми,че няма от какво да е,освен от главината и,че има вероятност да е усукана от спирачната сила(лично аз не виждам много смисъл,но се оказа точно това)
При мен проблемът изчезна като си смених главината с Formula DC91,ако смяташ да я сменяш,цената в магазин е 37лв
vivo написа:Какви негативни ефекти могат да се получат от едно зверско натягане на QR-a?
icko0o написа:Аз имам такива шайби,но моите бяха за 10 ос.Лично моите шайби не се слагаха на самата ос а на QR-a от външната страна на ушите на вилката тези шайби се наричат стационарни,но вече са ми в излишек защото съм с 20 ос и ако QR-а на 9 ос е същия като на 10 не е проблем да ти ги подаря не са направени перфектно но лично на мен ми свършиха страхотна работа и каплата не мръдна и милиметър като ги сложих.Но проблема е че ако ти ги подъря трябва да платиш Еконт което няма много смисъл за две шайби и е по-удачно да ги направиш при стругар или някой който може да направи такива шайби.
Поздрави.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта