Благодаря Ви предварително !

rsf написа:....2х1.5мм и 1х2мм. Двата по тънки спейсъра стоят от дясната страна а другия от лявата.
Snevk написа:При всички курбели е еднакво ... По принцип ако не са били много затегнати излизат само със дърпане , но ако не ще ,няма смисъл да го напъваш. Трябва ти ключ за тази работа
Snevk написа:.. но пича вече най-вероятно е оправил работата.
Snevk написа:Добре , като изключим екстрата от "само-изваждащ" болт , която липсваше при моите , не се ли вадят всички курбели със този инструмент ?А до изваждането на ръка ... карал съм 1 година hussefelt и не помня да съм използвал инстумент или да съм имал луфт. Е не беше баш "дърпане" ами по скоро разклащане и после дърпане. Би дъ уей курбелите ги продадох и след още година тормоз шлиците са си ОК.
Е все пак не съм се изразил много точно за което се извинявам , но пича вече най-вероятно е оправил работата.
pajero написа:Snevk написа:Добре , като изключим екстрата от "само-изваждащ" болт , която липсваше при моите , не се ли вадят всички курбели със този инструмент ?А до изваждането на ръка ... карал съм 1 година hussefelt и не помня да съм използвал инстумент или да съм имал луфт. Е не беше баш "дърпане" ами по скоро разклащане и после дърпане. Би дъ уей курбелите ги продадох и след още година тормоз шлиците са си ОК.
Е все пак не съм се изразил много точно за което се извинявам , но пича вече най-вероятно е оправил работата.
Луфт се полочава само при средното
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта