Дойде време да сменям спирачки,или по скоро събрах пари за нови такива

Надявам се на скорошен отговор,защото не знам до кога ще ги имат налични в онлайн магазина.
Благодаря предварително!
Yavkata написа:Сравнително малко хора са ги тествали и няма много отзиви. Гледах ги "на живо" в "Байкхаус", обаче ми се сториха дървенички като изработка. По-добра оферта е да си ги купиш по отделно, тъй като има включени резервни накладки вместо грипове. Разполагаха само с такива с червен корпус, не се знаеше дали ще имат скоро от белите. Въобще като ги поразгледах някак си се отказах от тях и се насочих към Quad rapide от Velos и не съжалявам за избора си. Относно това дали ще се справиш с монтаж на спирачки....Според мен всеки човек умеещ да смени електрическа крушка и да завива болтове би трябвало да се справи, дет се казва има си и упътване. Ама свят широк ......всякакви , както се казваше в един виц. Темата ти най -вероятно е за продукти за ХС.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
jayblack написа:Мисля,че за тези пари, спирачките са на ниво, имат някой неща,които ми допаднаха.Хареса ми начина, по който накладките се сменят и че дупката отгоре на спирачния апарат е няма.Ако караш в дъжд и кал това е голям плюс,защото точно от тази дупка спирачките се пълнят с пясък и кал.Ако пръстите са ти къси или обичаш спирачките по-близко до кормилото ще са ти една идея неудобни,защото не предлагат голямо приближение.Лостчето в сравнение с авидските лостчета(elixir,x7,x0,code) е леко тъничко,но това си е и въпрос на лично предпочитание.До тук бяхме с ергономичността,относно спирачната сила още не мога да коментирам.И все пак ще е хубаво да кажеш колко си тежък и в какъв стил караш?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта