Ozzie написа:Разхлаби болтовете които държат апарата на спирачката към преходника (вилката), след това отново освободи QR-а на остта, затегни го пак.
Стисни лостчето на спирачката и тогава затегни болтовете на апарата. Би трябвало по този начин последния да е се е центрирал спрямо диска.
Оправих се!
Гледах няколко клипчета в Ютюб как става(точно както си описал) и се оправих. Вярно, че поне 20 пъти отвивах и завивах и сега ще кажа защо.
Това което забелязах е, че колкото и малко да ги въртя 2-та болта(става въпрос "1-во единия малко, после другия малко", за да не се измества апарата), той все пак се изместваше... Не знам некачествени ли са TEKTRO DRACO спирачките или какво, но така и не пожела да стане съвсем по начина, по който си описал. Направих го като след като натисна спирачката и си дойдат на местата мърдам апарата така, че да опира във вътрешната накладка и след като затегна болтовете, самия апарат се връща в средата и всичко пасва идеално(като завъртя гумата абсолютно нищо не се чува, не спира рязко, даже се връща назад като спре).
Днеска се наложи да покарам около 20км. с леко задиращ диск, но не съм използвал предната спирачка... После седнах и си поиграх 30мин. и накрая стана!
Дано съм бил на някой полезен.
Поздрави!