Радвам се, че си се справил !!! напиши как си направил нов болт (да е ясна процедурата на другите) и повече не слагай лепило ...
успех !!!
steal_legend написа:Пробвах го този начин. Прехвърлих пружината в страната на буталото, натиснах обаче нищо не се получи. Ето чертежа с размерите.Надявам се да съм помогнал и ще помоля за + .
Не бях разгледал устройството на вилката. След като в десния крак няма пружина, не е препоръчително да пробваш по този начин. По-добре е да притиснеш буталото с нещо друго, с достатъчно голям диаметър за да осигури голяма контактна площ с буталото, а краят който вкарваш във вилката да е добре увит с памучен парцал. От PDF-а който намерих се вижда че този болт трябва да се развива безпроблемно, без каквито и да било помощни манипулации от вътрешната страна http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/NhJKp ... nual_0.pdf От сега нататък на резбата му слагай не лепило а гресчица.steal_legend написа:Пробвах го този начин. Прехвърлих пружината в страната на буталото, натиснах обаче нищо не се получи. Ето чертежа с размерите.Надявам се да съм помогнал и ще помоля за + .
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта