Човекът над мен е изключително прав. Може също да прегледаш как се пише думата "вижте". И сега за да не бъда офф-топик, мога да ти споделя, че скоковете за кросови мотори е трудно да бъдат скачани с колело. Прекалено са дълги, но иначе, ти най-вероятно искаш да караш dirtjump. В този стил на каране, карачите скачат по големи и технични скокове. Къде за височина, къде за техничност и някой трик. Предлагам ти да погленеш за нещо втора употреба като: Marzocchi Dirt jumper 1/2/3, RS Argyle, SR Suntour Duro DJ D/E или нещо подобно. Това са вилките, които са подходящи за изпълняването на скоковете и не са ужасно скъпи ако ги купуваш втора употреба. Може да разгледаш вилки в пазара на форума. И само да кажа още нещо: На това колело не може да се сложи вилка, която е една от горепосочените, по простата причина, че челото на по-старите модели на Cross е normal size. За целта ще ти бъде нужна рамка, която да е с чело 1 1/8. Най-евтин вариант за това е може би така известната на всички Драг Клаймър, Спринт Блокхед и някои други по-евтини рамчици. Това колело е по-добре го продадеш за 100-150 лева на някого и събери още пари, за да започнеш нова сглобка на колело. Мисля, че бях много изчерпателен. Ако имаш някакви въпроси, питай тук. Нядаявам се, че потребителите няма да се възмущават от правописа ти, който се надявам да бъде по-добър!
Кристиан