styanski написа:Когато затегна седалката в позиция която ми е удобна и покарам 1-2 мин седнал болта се развиватрябва ли да сменям колче или ако може ми дайте предложения как да го оправя
styanski написа:Когато затегна седалката в позиция която ми е удобна и покарам 1-2 мин седнал болта се развива
Шлек_народен написа:styanski написа:Когато затегна седалката в позиция която ми е удобна и покарам 1-2 мин седнал болта се развива
Сещам се за две причини за тая работа.Едната е, че затягаш седалката м/у две позиции - има зъби и се постарай да за зацепили.Ако е в средно положение се размества от натиска и се разхлабва.
Другата е, ако са прецакани резбите на болта или гайката/бурето( ако се завива в планката -на планката резбата) Чува се едно пукане при разхлабването-прескача резбата.Ако е болта -сменяш с нов. Но, по-вероятно е да е изядена резбата, на горната планка или буренцето, ако са алуминиеви.Тука нещата загрубяват, ако резбата е в планката . Може и ново колче да иска, ако нещо не може да се присади( примерно някаква по-специална гайка). Ако е буренце -ново се прави.
Надявам се, че е първия вариант! По-лесно се оправя.
styanski написа:Точно второто е, винаги се чува някакво пукане,но аз вече мисля да си сменям колчето,че това направо ме побърка.Ако може също да ми предложите някакво колче с два болта до 30 лв, днес търсих ама не можах да намеря
kriisoo написа:Аз реших този проблем с една - две капки каноколитКапваш и затягаш
Вярно, че е лепило, но до сега 2 пъти съм пробвал да развия болта и нямаше никакви проблеми.
icko0o написа:Диаметър,дължина,ценови диапазон ... тези данни няма да ни дойдат зле,за да ти помогнем.
downhiller_95 написа:ето това мисля ,че ще ти свърши работа http://eshop-gorgona.com/kolche-za-seda ... 3-551.html аз ползвам такова и съм много доволен надявам се ,че ти харесва![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта