П.П. Сега като се замисля уплътненията би трябвало да са от масло устойчива гума.

damadzhana написа:За тая цел в сайта на rock shox имат таблици (.pdf формат са - теглиш си ги). В тях има всичко - по колко масло и какво (като вискозитет). Във вилките се слага масло ЗА ВИЛКИ и грес ЗА ВИЛКИ. Графитната грес не се знае дали няма да прояде уплътнителите и другите карантии.
komara00 написа:damadzhana написа:За тая цел в сайта на rock shox имат таблици (.pdf формат са - теглиш си ги). В тях има всичко - по колко масло и какво (като вискозитет). Във вилките се слага масло ЗА ВИЛКИ и грес ЗА ВИЛКИ. Графитната грес не се знае дали няма да прояде уплътнителите и другите карантии.
Това съм си го изтеглил и знам колко и какво масло да се слага. Питах за греста. Но все пак би трябвало да са маслоустойчиви. Та онзи тефлоновият спрей дали ще стане.
- то с вижда и колко знаешkomara00 написа:Е то няма ли да потече надолу.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
komara00 написа:damadzhana написа:За тая цел в сайта на rock shox имат таблици (.pdf формат са - теглиш си ги). В тях има всичко - по колко масло и какво (като вискозитет). Във вилките се слага масло ЗА ВИЛКИ и грес ЗА ВИЛКИ. Графитната грес не се знае дали няма да прояде уплътнителите и другите карантии.
Това съм си го изтеглил и знам колко и какво масло да се слага. Питах за греста. Но все пак би трябвало да са маслоустойчиви. Та онзи тефлоновият спрей дали ще стане.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта