Pencho93 написа:А вариант без да загрозявам ?
fenoryl написа: Почисти мястото добре и го огледай с лупа като използваш фенер и осветяваш от различен ъгъл. Под определени ъгли се виждат доста добре пукнатините.... в тази точка усилието е основно на натиск, а не на опън.
Pencho93 написа:Покарах вчера колелото 30-40км из града по смесен терен за да видя дали ще е проблем, за съжаление сутринта като го огледах се беше олюпила повече боята, надявам се да се смени рамката да карам без съмнения и задни мисли, защото 2015 ме чака обиколка на Родопите и да не стане някоя беля, все пак съм дал 1300лева за да е по качествено колело, а не да го карам с дефект и да се чудя кога ще се строши и ще ме остави.
ivannik написа:Pencho93 написа:
Личи си колко е качествено.
AmaTamA написа:99% от рамките в света се правят на едно място
V.Georgiev написа:А имам въпрос, понеже се спомена за размера на диска в задната част, за една рамка до сега не съм срещал информация на какви мм Ротор носи една рамка!
Pencho93 написа:Супер, обадиха се от крос и казаха, че ще ми сменят рамката, тъй като бях с 51 размер и мисля, че ми беше малко голяма, висок съм 178-180, мисля да кажа да ми я сменят с 45-ца, въпроса е, че дори на 51-цата бях с доста вдигната седалка, но предполагам може да се сложи по-дълго колче дори да не ми е достатъчно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта