Schizophrenia написа:Ами плаче за нова.Или ако можеш я отвори и почисти оправи ако са разместени кученцата и пробвай пак.
Schizophrenia написа:Еми щом постоянно я чистиш...нещо се е поразвалила отвътре.Да ти кажа нормално е за тази главина.Яка и е черупката,но шлица хич не е.Така,че ако зимаш пак Формула посъбери и вземи от 80 лева дето е.![]()
blacksoul написа:Еми ще вида какво ще стане защото от един сервиз ми бяха казали че можело да се управи и за това реших да пусна тази тема да вида дали ще мога аз да си го управя
Schizophrenia написа:Еми щом постоянно я чистиш...нещо се е поразвалила отвътре.Да ти кажа нормално е за тази главина.Яка и е черупката,но шлица хич не е.Така,че ако зимаш пак Формула посъбери и вземи от 80 лева дето е.![]()
blacksoul написа:Еми аз я почиствам работи няколко дена докато не се замраси и пак започва да задьржа.
Ти като си голям разбирател недеи обижда другите хора без да знаиш какво могат. Имам проблем с главината и за това си тьрся с кои да се посаветвам а не да се заяждам.
did написа:Добре, съгласи ме. А сега би ли обаснил, как точно извършваш тази процедура:blacksoul написа:Еми аз я почиствам работи няколко дена докато не се замраси и пак започва да задьржа.
Къде точно почистваш и с какво смазваш?
blacksoul написа:did написа:Добре, съгласи ме. А сега би ли обаснил, как точно извършваш тази процедура:blacksoul написа:Еми аз я почиствам работи няколко дена докато не се замраси и пак започва да задьржа.
Спирам да ви отговарям. Разбрах че никои няма да ми помогне. ;]
kapitanblood написа:blacksoul написа:did написа:Добре, съгласи ме. А сега би ли обаснил, как точно извършваш тази процедура:blacksoul написа:Еми аз я почиствам работи няколко дена докато не се замраси и пак започва да задьржа.
Спирам да ви отговарям. Разбрах че никои няма да ми помогне. ;]
Нямаш техническите познания за ремонт на главината,не се засягай ама е така.....
По-добър от съвета да отидеш в сервиз няма.....така ще си спестиш писане тук,нерви за разглобяване/сглобяване...и т.н .
Успех
П.П. Немога да разбера защо всички мислят че се заяждат с тях????
kapitanblood написа:Тогава,обясни какво точно правиш,с какво смазваш,че се получава така![]()
Виж колко е лесно..
blacksoul написа:kapitanblood написа:Тогава,обясни какво точно правиш,с какво смазваш,че се получава така![]()
Виж колко е лесно..
Няма смисал от главоболия.Ще отида в сервиз да ми го управят.
SeSSion написа:Schizophrenia написа:Еми щом постоянно я чистиш...нещо се е поразвалила отвътре.Да ти кажа нормално е за тази главина.Яка и е черупката,но шлица хич не е.Така,че ако зимаш пак Формула посъбери и вземи от 80 лева дето е.![]()
Всъщност не е нормално за тази главина. Карам я сигурно вече година и нищо и няма, а не я карам само в града.
blacksoul написа:от известно време шлицьт ми задьржа като спра да варта педалите и не мога да разбера от какво е
Schizophrenia написа:шлица на тази главина е лош лед известно време.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта