П.П : Мисля да сваля средното и да разширя дупката с бормашина или някакъв пробой и да го извадя.Давайте съвети.Моля Ви.Благодаря предварително !

zafirovp написа:Не дупчи рамката. Щом е влязла от някъде, значи може и да излезе.
zafirovp написа:Ами освен със слушане със друго трудно ще стане. Можеш да закараш рамката на рентген. Как да ти отговорим на този въпрос. Боба ми говори, че е в чейнстея.
ЕДИТ: Сега се сетих и за нещо друго. Изкарай колчето, от там също може да излезе.
Da4k0 написа:Напълни рамката с пяна ( онази която я ползват при поставянето на дограми ) . Тогва топчето няма на къде да мърда.
Тъпо е но ще има ефект и нама да тежи много.![]()
kober_5bb написа:....Пяната поема вода/влага и става като дунапренена гъба (ако добавим и стоманена рамка, какво става?....)
n1ky написа:Пичове,...ЗАГАЗИХ ГО ЯКОО
subritual написа:kober_5bb написа:....Пяната поема вода/влага и става като дунапренена гъба (ако добавим и стоманена рамка, какво става?....)
Това как ти хрумна? Евентуално ако я пече слънцето,но и това ме съмнява,тогава просто става на прах.
kober_5bb написа:subritual написа:kober_5bb написа:....Пяната поема вода/влага и става като дунапренена гъба (ако добавим и стоманена рамка, какво става?....)
Това как ти хрумна? Евентуално ако я пече слънцето,но и това ме съмнява,тогава просто става на прах.
Не ми е хрумвало. Бях чел някаде размисли по темата:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=19630
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта