Univer welo написа:Писано е достатъчно, но предвид ентусиазма ти, съм длъжен да напомня- от снимката се вижда, че старата главина /на резба/ е със седем венеца, а новата ,която искаш да купиш /на шлици/ е за 8или 9 венци- тук работата се усложнява - верига, команди...Размисли още един път и се консултирай на живо. Желая ти успех!
zafirovp написа:До автора, добре е да смениш главина, касета, плочи(курбели), верига, дерайльор, команди и верига. Странното е, че точно тези компоненти търся, понеже днес реших и аз да сменя главината на второто ми колело с главина на шлици. Засега сметката в screambikes ми е към 380-400 лв, при положение че избирам среден клас компоненти.Все пак ако не караш сериозно сменяш главина, касета и верига. Ако скоростите на старата са ти 7, а на новата 8, може да имаш проблеми с командите. Все пак, най-добре да пробваш.
cladonian, не е нормално това ''подскачане'' но 90 % от караните в планината, нисък клас колела, които съм виждал имат този проблем. Карам така от 1 година и ми няма нищо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта