nesretnika написа:Някой ползвал ли е този продукт, защото изглежда много добре? https://www.indiegogo.com/projects/milk ... flat-tires
Само се чудя проверката на налягането как става, но може би в положение на вентила на 3,9 или 12 часа за да не се влияе от бозата.
moridinbg написа:Ако не е голяма цепка - лепенка за вътрешна гума отвътре. Лепи съвсем добре.
windv написа:Както по-горе беше писано, от 2 години с безкамерни, нямам късмет със задната, по камъни се цепи външната и квато и боза да е имало, все е изтичала. Пробвах номера с парченце плат, което да се завре в отвора, но само дето си срязах чорапа, не се получиЗасега отзад съм с вътрешна, щото ми писна да се омазвам в планината...
MacLeod написа:За жалост и новата система на швалбе procore не виждам как ще помогне.
MacLeod написа:Какво става като спукаш външната и бозата не я запуши ( стандартна ситуация с тюбелес ) ?
MacLeod написа:Няма ли да стане мъчно прибиране само с вътрешната камера.
MacLeod написа:Слагането на стандартна вътрешна гума ще е много по - неприятно, защото ще трябва да прибереш омазаната с боза вътрешна камера някъде. В къщи ще трябва да лепиш външната. Ами ако ти се забие трън във външната, ти не разбираш защото е тюблес и тръна пука вътрешната ? Както и да го мисля не го виждам като решение... Може и да бъркам разбира се.
X_NRG написа:Карам с двустенни, така че този сценарий е малко вероятен, но все пак си нося "фитили" в раницата, които се справят страхотно със запушването на цепки, които бозата не може.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта