penmark написа:И какъв е амортисьора?
Djani_Varna написа:penmark написа:И какъв е амортисьора?
ооо.. Ето тук ще те излъжа не знам! Не съм сигурен изобщо каква е никъде не пише не съм много много напред по тия работи![]()
Но мога да ти кажа, че не е някой дето е по 200-300 лева то байка ми е за 250лв :D
denises26 написа:Най-вероятно идва или от втулките на шока ( амортисьора ) или от втулките на задницата (там където се свързват предната и задната част). Като временно решение можеш да ги разглобиш, намажеш малко грес и сглобиш. Като при сглобяването има един тънък момент със затягането, ако затегнеш прекалено стърже/скърца, ако поразхлабиш се появява луфт, но не скърца (толкова много), това се отнася за втулките на задницата. Опитай да намериш "златната среда". Това е моят опит от времето, когато имах такъв тип велосипед.
Djani_Varna написа:denises26 написа:Най-вероятно идва или от втулките на шока ( амортисьора ) или от втулките на задницата (там където се свързват предната и задната част). Като временно решение можеш да ги разглобиш, намажеш малко грес и сглобиш. Като при сглобяването има един тънък момент със затягането, ако затегнеш прекалено стърже/скърца, ако поразхлабиш се появява луфт, но не скърца (толкова много), това се отнася за втулките на задницата. Опитай да намериш "златната среда". Това е моят опит от времето, когато имах такъв тип велосипед.
Опитах се да махна втулката но не става.. Само от едната страна мога да пъхна шестограма, защото от другата страна са венците някви идеи?
KristiqnK написа:И аз имам един познат с колело точно 250 лв и на него му скърца задния амортисьор, но друго не може да се очаква от колело с мека рамка за тези пари. Иначе ми е интересно къде караш с него?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта