FasTmaN написа:Хора нямам време да чета защото току що си разглобих вилката почти и сега сам изправен пред гаден проблем трябва ли да барам десния крак на маслото за да си направя вилката на 100мм (MANITOU STANCE STATIC) и много ми е на зор и как става процедурата защото развивам отдолу болта на прожината обаче само се върти и нищо не става иначе пружината е извадих айде кажете ,че е спешно!!!
Послужи ми добре само дето не си довърших работата до край защото това масло от долу ме беше страх да го барам и май наистина ако е на 100мм ще се вдигне самата вилка а няма ботушите да влиазат по до горе но ако греша нека да ме поправят!!!hlebarka написа:FasTmaN написа:Хора нямам време да чета защото току що си разглобих вилката почти и сега сам изправен пред гаден проблем трябва ли да барам десния крак на маслото за да си направя вилката на 100мм (MANITOU STANCE STATIC) и много ми е на зор и как става процедурата защото развивам отдолу болта на прожината обаче само се върти и нищо не става иначе пружината е извадих айде кажете ,че е спешно!!!
Виж дали това ти върши работа
http://www.answerproducts.com/serviceguides.asp?function=64&guideid=120
FasTmaN написа:...ако е на 100мм ще се вдигне самата вилка а няма ботушите да влиазат по до горе но ако греша нека да ме поправят!!!
Дам но това дето някой каза ,че ако вилката се свие на 100мм с тая височина и короната щяла да цунка рамката тва са глупости може да напрай и 120мм с тая височина ботушите да се ударат в короната и пак няма да стигне до рамката но както и да е може би лятото ще мисля нещо!!!GECKO написа:FasTmaN написа:...ако е на 100мм ще се вдигне самата вилка а няма ботушите да влиазат по до горе но ако греша нека да ме поправят!!!
Ще се сетиш, направи си сметката така: като се сгъне вилката без пружина до край къде стои гумата спрямо короната? Няма начин гумата да ти влезе в короната за да направи 100мм ход по начина по който ти искаш. Следващия път си спести мъките и слушай какво ти се приказва.
подписа е уникален
FasTmaN написа:Дам но това дето някой каза ,че ако вилката се свие на 100мм с тая височина и короната щяла да цунка рамката тва са глупости може да напрай и 120мм с тая височина ботушите да се ударат в короната и пак няма да стигне до рамката но както и да е може би лятото ще мисля нещо!!!
FasTmaN написа:Хора нямам време да чета защото току що си разглобих вилката почти и сега сам изправен пред гаден проблем трябва ли да барам десния крак на маслото за да си направя вилката на 100мм (MANITOU STANCE STATIC) и много ми е на зор и как става процедурата защото развивам отдолу болта на прожината обаче само се върти и нищо не става иначе пружината е извадих айде кажете ,че е спешно!!!
Да после се посъветвах НЕ ТУК (защото тук освен дебили други рядко пишат) и ми казаха точно какво да направя !!!bikerider написа:FasTmaN написа:Хора нямам време да чета защото току що си разглобих вилката почти и сега сам изправен пред гаден проблем трябва ли да барам десния крак на маслото за да си направя вилката на 100мм (MANITOU STANCE STATIC) и много ми е на зор и как става процедурата защото развивам отдолу болта на прожината обаче само се върти и нищо не става иначе пружината е извадих айде кажете ,че е спешно!!!
Е там ти е проблема, че си извадил прОжината преди да развиеш болта...
FasTmaN написа:Да после се посъветвах НЕ ТУК (защото тук освен дебили други рядко пишат) и ми казаха точно какво да направя !!!
Е какво защо не погледнеш мненията освен на bikerider ,NikR и hlebarka кой е писъл мнение по темата!!!Admin написа:FasTmaN написа:Да после се посъветвах НЕ ТУК (защото тук освен дебили други рядко пишат) и ми казаха точно какво да направя !!!
Нагъл си!
Admin написа:FasTmaN написа:Да после се посъветвах НЕ ТУК (защото тук освен дебили други рядко пишат) и ми казаха точно какво да направя !!!
Нагъл си!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта