Opssss!!!

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Opssss!!!

Мнениеот FasTmaN » Съб Яну 06, 2007 9:45 pm

Хора нямам време да чета защото току що си разглобих вилката почти и сега сам изправен пред гаден проблем трябва ли да барам десния крак на маслото за да си направя вилката на 100мм (MANITOU STANCE STATIC) и много ми е на зор и как става процедурата защото развивам отдолу болта на прожината обаче само се върти и нищо не става иначе пружината е извадих айде кажете ,че е спешно!!! :crap:
Skype - nicksan90
E-mail - [email protected]
:D :D :D Money,I Love Money :D :D :D
Аватар
FasTmaN

Рейтинг: 1700

Re: Opssss!!!

Мнениеот hlebarka » Съб Яну 06, 2007 10:04 pm

FasTmaN написа:Хора нямам време да чета защото току що си разглобих вилката почти и сега сам изправен пред гаден проблем трябва ли да барам десния крак на маслото за да си направя вилката на 100мм (MANITOU STANCE STATIC) и много ми е на зор и как става процедурата защото развивам отдолу болта на прожината обаче само се върти и нищо не става иначе пружината е извадих айде кажете ,че е спешно!!! :crap:

Виж дали това ти върши работа

http://www.answerproducts.com/serviceguides.asp?function=64&guideid=120
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

болта

Мнениеот NikR » Съб Яну 06, 2007 10:19 pm

И аз днеска имах същия случай. Значи вадиш пружината и като погледнеш в тръбата ще видиш едно дискче като 50ст. по принцип ти трябва дълъг шестостенен ключ ама като няма намери нешто дълго като отверка и го вкарай така 4е да са заклини между ръба на диска и стената на цилиндъра. После като го извадиш напражи една зацепка на ръба на диска с триъгълна пила да ти е по-здраво законтрянето с отверката когато го завиваш обратно. Успех!
Не мога да разбера как някои мъже се подмокрят, като видят парче тръба, заварено там където му е мястото.
Аватар
NikR

Рейтинг: 1220

Мнениеот FasTmaN » Съб Яну 06, 2007 10:54 pm

hlebarka написа:
FasTmaN написа:Хора нямам време да чета защото току що си разглобих вилката почти и сега сам изправен пред гаден проблем трябва ли да барам десния крак на маслото за да си направя вилката на 100мм (MANITOU STANCE STATIC) и много ми е на зор и как става процедурата защото развивам отдолу болта на прожината обаче само се върти и нищо не става иначе пружината е извадих айде кажете ,че е спешно!!! :crap:

Виж дали това ти върши работа

http://www.answerproducts.com/serviceguides.asp?function=64&guideid=120
Послужи ми добре само дето не си довърших работата до край защото това масло от долу ме беше страх да го барам и май наистина ако е на 100мм ще се вдигне самата вилка а няма ботушите да влиазат по до горе но ако греша нека да ме поправят!!!
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот GECKO » Съб Яну 06, 2007 11:34 pm

FasTmaN написа:...ако е на 100мм ще се вдигне самата вилка а няма ботушите да влиазат по до горе но ако греша нека да ме поправят!!!

Ще се сетиш, направи си сметката така: като се сгъне вилката без пружина до край къде стои гумата спрямо короната? Няма начин гумата да ти влезе в короната за да направи 100мм ход по начина по който ти искаш. Следващия път си спести мъките и слушай какво ти се приказва.

:offtopic: подписа е уникален :agree:
Аватар
GECKO

Мнениеот FasTmaN » Съб Яну 06, 2007 11:37 pm

GECKO написа:
FasTmaN написа:...ако е на 100мм ще се вдигне самата вилка а няма ботушите да влиазат по до горе но ако греша нека да ме поправят!!!

Ще се сетиш, направи си сметката така: като се сгъне вилката без пружина до край къде стои гумата спрямо короната? Няма начин гумата да ти влезе в короната за да направи 100мм ход по начина по който ти искаш. Следващия път си спести мъките и слушай какво ти се приказва.

:offtopic: подписа е уникален :agree:
Дам но това дето някой каза ,че ако вилката се свие на 100мм с тая височина и короната щяла да цунка рамката тва са глупости може да напрай и 120мм с тая височина ботушите да се ударат в короната и пак няма да стигне до рамката но както и да е може би лятото ще мисля нещо!!!

п.п. @GECKO подписа рулира нали :) :rofl:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот afterburner » Нед Яну 07, 2007 12:13 am

FasTmaN написа:Дам но това дето някой каза ,че ако вилката се свие на 100мм с тая височина и короната щяла да цунка рамката тва са глупости може да напрай и 120мм с тая височина ботушите да се ударат в короната и пак няма да стигне до рамката но както и да е може би лятото ще мисля нещо!!!

Бе, я си троши главата там...
Аватар
afterburner

Мнениеот assgiver » Нед Яну 07, 2007 12:48 am

А бе Про нали уж караш Ърбан!? Мога ли да те запитам за чий ти е тъпата идея (която е лишена от успех още в зародиша си, защото ти си нямаш и грам понятие, а да не говорим за техн. мислене) вилка да вади 120мм ход и то при това за ЪРБАН!??! Нали си про!? Нямам представа как караш но ако съдя по мненията ти нямаш и грам умения. Затова ти предлагам или да се пообразоваш и да спреш да пишеш докато не се научиш или просто да спреш да занимаш околните с своето невежество :banghead: :banghead:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот bikerider » Нед Яну 07, 2007 10:46 am

Е там ти е проблема, че си извадил прОжината преди да развиеш болта...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот FasTmaN » Нед Яну 07, 2007 10:49 am

bikerider написа:

Е там ти е проблема, че си извадил прОжината преди да развиеш болта...
Да после се посъветвах НЕ ТУК (защото тук освен дебили други рядко пишат) и ми казаха точно какво да направя !!!
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот Admin » Нед Яну 07, 2007 11:00 am

FasTmaN написа:Да после се посъветвах НЕ ТУК (защото тук освен дебили други рядко пишат) и ми казаха точно какво да направя !!!

Нагъл си! :nono:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот FasTmaN » Нед Яну 07, 2007 11:02 am

Admin написа:
FasTmaN написа:Да после се посъветвах НЕ ТУК (защото тук освен дебили други рядко пишат) и ми казаха точно какво да направя !!!

Е какво защо не погледнеш мненията освен на bikerider ,NikR и hlebarka кой е писъл мнение по темата!!! :banghead: :banghead: :banghead:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот GECKO » Нед Яну 07, 2007 12:44 pm

Admin написа:

Нагъл не е казва си истината (или поне неговата истина) и явно взима себе си за пример.

@бързака - това, че за два пъти по-малко време от мен във форума си написал два пъти повечв прави ли те четири пъти по-дебил от мен?

Edit: по въпроса с мненията, замисли се колко сме обсъждали вилката ти за щяло и нещяло, не ми се струва уместно да се повтаря и потретя това което ти е казвано.

Хвани си колелото и ходи да караш и спри да си пишеш с дебили!
Аватар
GECKO

Мнениеот FasTmaN » Нед Яну 07, 2007 12:54 pm

@GECKO добре знаеш за кои става въпрос ,а тва за повечето писане чесно не съм писал само за да имам мнения а просто защото сичко каквото ме интерисува аз питам !!!!!!!!!!! :(!:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот Windstream » Нед Яну 07, 2007 2:08 pm

Отговорили досега по темата:

- hlebarka -> service manual
- NikR -> технически съвет
- GECKO -> технически съвет
- afterburner -> отговор на некомпетентно изказване от страна на FasTmaN
- assgiver -> отговор на некомпетентно изказване от страна на FasTmaN
- bikerider -> тенически съвет
- Admin -> отговор на некомпетентно изказване от страна на FasTmaN

FasTmaN, кои са дебилите казваш? Щото аз така като гледам момчетата или са се опитали да ти помогнат, или вече са били провокирани от теб.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот FasTmaN » Нед Яну 07, 2007 2:12 pm

Бая както и да е има хора който много ми помогнага има и хора който супер много ме издразниха !!! :(!:

Тези със забележките можеше само да кажат на по кратко "аз ти казах как няма да се повтавям!" и така щеше да е много по лесно :popcorn:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот Admin » Нед Яну 07, 2007 3:09 pm

@fastman
Е нали вече са ти казали какво да направиш, значи може да заключа темата, че нещо пак се отклонихме ;)
Между другото, подписът ти не се връзва много сам със себе си...не се заяждам, само отбелязвам, чеефектът, който търсиш, не се постига с гръмки фрази в подписа, а с по-внимателно и качествено писане и присъствие във форума :peace:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Веломеханик