Има хиляди теми за цъкания.Прочети ги и започни да елиминираш възможностите една по една и рано или късно ще го откриеш.DoCD написа:Днеска ми се появи един проблем. Когато карам прав се чува цъкане от средното движение. Когато седна цъкането изчезва. Според мен идва от средното (някаква касета от тия по 20-30 лева).. Не мисля, че е от седалката. За педалите/курбелите не знам.. Дайте си и вие мнението
DoCD написа:Днеска ми се появи един проблем. Когато карам прав се чува цъкане от средното движение. Когато седна цъкането изчезва. Според мен идва от средното (някаква касета от тия по 20-30 лева).. Не мисля, че е от седалката. За педалите/курбелите не знам.. Дайте си и вие мнението
XTR написа:Пробвай да си затегнеш средното, обикновенно при мен се отхлабва леко и от там идва проблема
DoCD написа:XTR написа:Пробвай да си затегнеш средното, обикновенно при мен се отхлабва леко и от там идва проблема
Оказа се, че проблема бяха педалите. Затегнах ги и всичко си е ОК
bored написа:DoCD написа:XTR написа:Пробвай да си затегнеш средното, обикновенно при мен се отхлабва леко и от там идва проблема
Оказа се, че проблема бяха педалите. Затегнах ги и всичко си е ОК
Дано да е от там, но имай впредвид, че ако не са ти затегнати добре курбелите към оста на на средното има голяма вероятност да ги изхвърлиш в най-скоро време. Ако не си 100% че е било от педалите посети сервиз, за да нямаш по-глеми ядове след време!
.. големи ядове = нови курбели.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта