Днес открих, че средната плоча от предните ми зъбчатки е износена доста повече, отколкото си мислех, няколко зъба направо си липсват

boris_borisov написа:Открих например, че десният ми курбел (Shimano Deore LX) има, образно казано, 5 "лъча"
boris_borisov написа:... и той ми каза, че някои от зъбите нарочно са изпилени, за да може веригата по-лесно да се прехвърля между плочите при смяна на скоростите.
boris_borisov написа:Ако някой се интересува да си купи нещо от тия хора, да ми се обади да направя свръзката, коректни са и заслужават още клиенти!
Ozzie написа:boris_borisov написа:... и той ми каза, че някои от зъбите нарочно са изпилени, за да може веригата по-лесно да се прехвърля между плочите при смяна на скоростите.
Що за дивотия? Да не гони хилядни от секундата при смяната на предавка?
Никога не съм имал проблеми при смяна на предавките. Особено с чисто нови верига и плочи. Даже тогава е "по- мазно", ако мога да се изразя така.
:
boris_borisov написа: (вчера четох за рейтингите, за строгото спазване на правилата във форума и, ей, то било сериозна работаДа не сърдим началниците, че ще ни санкционират
)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта