малко по-късно ще направя клип да се види какво точно имам предвид,че така написано не е много ясно...
PRobably написа:Има празен ход от 2-3 сантиметра.Разглабях,сглабях,досипвах масло,какво ли не правих и пак го има.Отначало мислех,че проблема идва от въздушната пружина,но след като го разглобих разбрах,че не е от там.Празния ход идва от стеншъна с хидравликата,като го извадя и натисна буталото не се връща само до края,остават точно 2-3 сантиметра.На какво може да се дължи това? Също така възможно ли е във вуздушната пружина да има твърде малко въздух?
малко по-късно ще направя клип да се види какво точно имам предвид,че така написано не е много ясно...
bio написа:PRobably написа:Има празен ход от 2-3 сантиметра.Разглабях,сглабях,досипвах масло,какво ли не правих и пак го има.Отначало мислех,че проблема идва от въздушната пружина,но след като го разглобих разбрах,че не е от там.Празния ход идва от стеншъна с хидравликата,като го извадя и натисна буталото не се връща само до края,остават точно 2-3 сантиметра.На какво може да се дължи това? Също така възможно ли е във вуздушната пружина да има твърде малко въздух?
нямам такава вилка, но е напълно нормално хидравличната страна да не се връща сама. почти на 100% съм убеден, че тя се връща от въздушните пружини. нейната функция е само damping и там производните й. и какво значи 2-3 см празен ход, че без товар колелото потъва и имa sag, така ли ?!?
PRobably написа:Дано да е това.Утре ще отида да я напомпам повече,надявам се да се оправи.Благодаря на всички.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта