EccentricMOTION написа:Зареждай я по-често. На мен така ми падаше батерията на телефона. Вече я зареждам по-често и не ми прави проблем....
Адекватното решение: водач за верига, курбели с една плоча, плочата да е предвидена да бъде една - дълбоки зъби, без канали за качване отстрани, верига за сингъл спийд.
Алекс, приятелче, знаеш ли какво е това и за какво служи?
EccentricMOTION написа:Бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла...."хахаха"
Адекватното решение: водач за верига, курбели с една плоча, плочата да е предвидена да бъде една - дълбоки зъби, без канали за качване отстрани, верига за сингъл спийд.
Алекс, приятелче, знаеш ли какво е това и за какво служи?
EccentricMOTION написа:Звеното се добавя за по-лесен монтаж/демонтаж. Не виждам логично обяснение как едно звено ще ти помогне да не ти изпада веригата.
Ninjata96 написа:Преди малко сложих веригата на 1-ви венец отпред и стегнах,ама пък сега е доста стегната...има ли пак няква опасност като е прекалено стената?
Dragfan2 написа:Ninjata96 написа:Преди малко сложих веригата на 1-ви венец отпред и стегнах,ама пък сега е доста стегната...има ли пак няква опасност като е прекалено стената?
НЕ
vvvaaal написа:Dragfan2 написа:Ninjata96 написа:Преди малко сложих веригата на 1-ви венец отпред и стегнах,ама пък сега е доста стегната...има ли пак няква опасност като е прекалено стената?
НЕ
И като я напънеш малко повече(примерно на изкачване) - ФРЯС!!![]()
Недей рискува, по добре си сложи 2 плочи и водач. Патил съм много от прекалено къса верига.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта