п.п.
Ама на мен ми е малко по-мерак за нанадолната пътечка дето със Стоян я бяхте снимали...
brokicho написа:airborneone
Очакваме Ви с нетърпение![]()
![]()
Ще се доуточним тези дни
airborneone написа:Онтопик
МАЛЕЕЕЕЕ, тия пътечки ей, много арно!!!
Пак ще се идва ей![]()
Само добруст да пуснат
Yeti написа:Жалко... А от Партизанска/Кирилова поляна нагоре към Рибните езера караемо ли е, докъде може да се стигне и колко време горе-долу трябва да се предвиди?
Yeti написа:Привет на Благоевградската група. Тъй като предполагам познавате рйона, може ли някой да ми каже дали има начин за спускане от Рилския манастир/Партизанска поляна надолу към град Рила, но не по асфалта. Някакви пътеки, черни пътища?
sto100jan написа:Некои другари , които се казват Григор беха на международно състезание . Не е лошо да се видим да споделят челен опит , евентуално на по бира некъде около р.Бистрица , например......
sto100jan написа:А ето и снимките от Велека
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244133
За утре се чудя дали да му направя едно катерене до Фролош....
Дават го неустойчиво време , след обед с възможни превалявания![]()
Ако тръгнем към 8 , може и да се приберем за обяд....
Бих желал да дойда с теб,но в момента нямам байк който да е в движение.У нас стана велолазарет.
bokichaa написа:Бих желал да дойда с теб,но в момента нямам байк който да е в движение.У нас стана велолазарет.
...що така ве Гриша...
...да ти пратим едно коуоу![]()
...
Yeti написа:sto100jan, разкажи моля те малко повече за Фролош, защото и на мен много ми харесва там, пък гледам че си го минавал. Пътища, пътеки - естествено доколкото е възможно това да се обяснява от дистанция. Аз миналата седмица специално ходих с колата за да разгледам, но е такава плетеница от махали, черни пътища и пътеки м/у тях, че е трудничко човек да се ориентира без да познава района. Аз искам да опитам качване по щосето през Драгодан и слизане по черни пътища/пътеки някъде срещу гара Кочериново, защото в едно от селцата там имам вила. Всякакви напътствия ще са ми от полза.
п.с. не бях виждал колоездачи в района
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта