, минете ако имате възможност ПОЗДРАВИ
, минете ако имате възможност
Анелия писала ''хайде да караме''. Първо си мисля я пак да прочета, че да неби с гурелите да съм недопрочел. Поглеждам пак
, ми вярно съм прочел, и с интерес допрочитам. И така разбрахме се да се чакаме на Фисека (това е язовир между Търговище и Шумен, където правят страшна рибена чорба
.
Silvestroff Gabrovo написа: Струва ми се много закръглен.Кажи му да се стяга в кръста, че сезона започна.
PowerSlide написа:Не разбирам какво му е страхотното на 200км шосе. Натъртен задник, болки навсякъде, еди-колко си часа скука, похабен велосипед. Лично мнение

. Тааа, натоварихме се по колите и газ до Шумен където ни чакаха Анито и Шахи. Целта ни беше да стигнем до Провадия и там да посетим крепоста Овеч. И така, одарихме по едно бързо кафенце на крак и яхнахме машините, че часовника тиктакаше а имахме среща в Каспичан с Христо и Мартин от Разград. Пристигнахме в Провадия към 13ч ако не се лъжа и взехме почти единодушното решение да потърсим някво заведение да хапнем, преди да се втурнем към крепоста. Хапнахме набързо и пак сме на колелетата, макар и за млако (наложи се да носим колелетата по едни стъпала докато се качвахме към крепоста), а там горе поне аз невидях нищо особенно
, за жалост си забравих фотото 

antihristo написа:Още снимки от КАСПИЧАН - ПРОВАДИЯ![]()
http://picasaweb.google.bg/100777781070 ... 01/100418#
че тоз уикенд съм ангаже,айде нещо вечерно да регулираме Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта