, минете ако имате възможност
ПОЗДРАВИ

Анелия писала ''хайде да караме''. Първо си мисля я пак да прочета, че да неби с гурелите да съм недопрочел. Поглеждам пак
  Анелия писала ''хайде да караме''. Първо си мисля я пак да прочета, че да неби с гурелите да съм недопрочел. Поглеждам пак   , ми вярно съм прочел, и с интерес допрочитам. И така разбрахме се да се чакаме на Фисека (това е язовир между Търговище и Шумен, където правят страшна рибена чорба
 , ми вярно съм прочел, и с интерес допрочитам. И така разбрахме се да се чакаме на Фисека (това е язовир между Търговище и Шумен, където правят страшна рибена чорба   ). И така аз цъъфнах първи там, звънкам на шуменци да ги проверя идват ли, идвали но са се позабавили малко и трябваше да си уплътня един час докато дойдат, и реших да обиколя язовира (много приятна пътечка набарах, късичка но тамън запълних един 1ч. време). Покарах си и отивам към ресторанчето, където вече беше пристигнал Виктор (той тръгна малко по-късно), Шахи и Мирослава също бяха там (макар и с кола, изненадата беше приятна). Хапнахме по една чорба и след малко се появи Шуменската група (Ани, Хари, Вальо, и синът му, май с него пропуснах да се запозная). След около час се появиха и Таня и Стойчо. Полафихме сладко сладко и се надигнахме да си ходим, от тук започна и съвместното ни каране, което продължи около 10км
 ). И така аз цъъфнах първи там, звънкам на шуменци да ги проверя идват ли, идвали но са се позабавили малко и трябваше да си уплътня един час докато дойдат, и реших да обиколя язовира (много приятна пътечка набарах, късичка но тамън запълних един 1ч. време). Покарах си и отивам към ресторанчето, където вече беше пристигнал Виктор (той тръгна малко по-късно), Шахи и Мирослава също бяха там (макар и с кола, изненадата беше приятна). Хапнахме по една чорба и след малко се появи Шуменската група (Ани, Хари, Вальо, и синът му, май с него пропуснах да се запозная). След около час се появиха и Таня и Стойчо. Полафихме сладко сладко и се надигнахме да си ходим, от тук започна и съвместното ни каране, което продължи около 10км   , покарахме до Надарево където пътищата ни се разделиха. Няма значение колко сме карали заедно, важното е че се видяхме и прекарахме мисля един страхотен следобед. Ехх забравих да искам от Анито автограф
, покарахме до Надарево където пътищата ни се разделиха. Няма значение колко сме карали заедно, важното е че се видяхме и прекарахме мисля един страхотен следобед. Ехх забравих да искам от Анито автограф   , нищо другия път ще дам да ми ошарят каската
, нищо другия път ще дам да ми ошарят каската   .
 .

на Таничка да ме изчака
  на Таничка да ме изчака и слизаха надолу по гъз
  и слизаха надолу по гъз   , лошо няма щом така ги кара. Общо взето така си изкарахме следобеда, врътнахме около 50км и се прибрахме поживо поздраво.
 , лошо няма щом така ги кара. Общо взето така си изкарахме следобеда, врътнахме около 50км и се прибрахме поживо поздраво. : http://www.album.bg/toshkatax/images/22395550/103944/
 : http://www.album.bg/toshkatax/images/22395550/103944/

Silvestroff Gabrovo написа: Струва ми се много закръглен.Кажи му да се стяга в кръста, че сезона започна.

Нищо, тъкмо ще направим стегнато каране без бири, кафета и други глезотийки.
  Нищо, тъкмо ще направим стегнато каране без бири, кафета и други глезотийки.
 Завършихме по подобаващ начин празниците - семейно и на колело.
  Завършихме по подобаващ начин празниците - семейно и на колело.   

http://www.youtube.com/watch?v=0-xj8Ccs9p8
 http://www.youtube.com/watch?v=0-xj8Ccs9p8 
  200км  : общо време 10.30ч, чисто каране 8.30ч.. До сега небях каръл 200км. но не било страшно
 200км  : общо време 10.30ч, чисто каране 8.30ч.. До сега небях каръл 200км. но не било страшно   

евала, аз само ще си мечтая за такива разстояния.Браво на вас,страхотни сте.
  евала, аз само ще си мечтая за такива разстояния.Браво на вас,страхотни сте.

PowerSlide написа:Не разбирам какво му е страхотното на 200км шосе. Натъртен задник, болки навсякъде, еди-колко си часа скука, похабен велосипед. Лично мнение
 Маршрутът беше много разнообразен. Минаваше се през интересни места, които иначе сигурно никога не бих посетила, ако не беше този бревет.  Компанията също беше приятна. На колелото нищо му няма, то и какво толкова да му стане.
  Маршрутът беше много разнообразен. Минаваше се през интересни места, които иначе сигурно никога не бих посетила, ако не беше този бревет.  Компанията също беше приятна. На колелото нищо му няма, то и какво толкова да му стане.   

щом си рекла ....
  щом си рекла ....
 Информация за предстояща съвместна акция: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=33662&p=618362#p618362
  Информация за предстояща съвместна акция: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=33662&p=618362#p618362  

. Тааа, натоварихме се по колите и газ до Шумен където ни чакаха Анито и Шахи. Целта ни беше да стигнем до Провадия и там да посетим крепоста Овеч. И така, одарихме по едно бързо кафенце на крак и яхнахме машините, че часовника тиктакаше а имахме среща в Каспичан с Христо и Мартин от Разград. Пристигнахме в Провадия към 13ч ако не се лъжа и взехме почти единодушното решение да потърсим някво заведение да хапнем, преди да се втурнем към крепоста. Хапнахме набързо и пак сме на колелетата, макар и за млако (наложи се да носим колелетата по едни стъпала докато се качвахме към крепоста), а там горе поне аз невидях нищо особенно
 . Тааа, натоварихме се по колите и газ до Шумен където ни чакаха Анито и Шахи. Целта ни беше да стигнем до Провадия и там да посетим крепоста Овеч. И така, одарихме по едно бързо кафенце на крак и яхнахме машините, че часовника тиктакаше а имахме среща в Каспичан с Христо и Мартин от Разград. Пристигнахме в Провадия към 13ч ако не се лъжа и взехме почти единодушното решение да потърсим някво заведение да хапнем, преди да се втурнем към крепоста. Хапнахме набързо и пак сме на колелетата, макар и за млако (наложи се да носим колелетата по едни стъпала докато се качвахме към крепоста), а там горе поне аз невидях нищо особенно   (най-много се изкегих на гледката отгоре и дървения мост
  (най-много се изкегих на гледката отгоре и дървения мост   ). Таа помоткахме се горе направихме 2-3 стойки пред обективите на папараците, а то взело че станало 15ч, и почнахме да се ориентирваме да се връщаме. Марто и Христо решиха да останат в провадия и от там да си хванат влака, за по сигурно, че имаше възможност да го изпуснат ако бяха продължили с нас. Изпратиха ни до края на града и поехме обратния път към шумен като намазахме  и лек попътен вятър. Всичко приключи без инциденти и се надявам всички да са останали доволни
 ). Таа помоткахме се горе направихме 2-3 стойки пред обективите на папараците, а то взело че станало 15ч, и почнахме да се ориентирваме да се връщаме. Марто и Христо решиха да останат в провадия и от там да си хванат влака, за по сигурно, че имаше възможност да го изпуснат ако бяха продължили с нас. Изпратиха ни до края на града и поехме обратния път към шумен като намазахме  и лек попътен вятър. Всичко приключи без инциденти и се надявам всички да са останали доволни   , за жалост си забравих фотото
, за жалост си забравих фотото   и ще гледам като събера снимките да ги кача.
  и ще гледам като събера снимките да ги кача.

Но ние, целият верен неин отбор, знаем, че момичето не напразно живее до пивоварния завод на шуменско пиво (за две минутки е дотам, а напоследък е научила малкия наследник да се промъква с колелото през една дупка в оградата на бирарията
  Но ние, целият верен неин отбор, знаем, че момичето не напразно живее до пивоварния завод на шуменско пиво (за две минутки е дотам, а напоследък е научила малкия наследник да се промъква с колелото през една дупка в оградата на бирарията   ). Аз малко се подведох и подражавах на професионалистката в тая област и праснах освен двете бири и четири кИфтета. Та после нагоре към тая крепост "Овеч" ми се отели волът.
 ). Аз малко се подведох и подражавах на професионалистката в тая област и праснах освен двете бири и четири кИфтета. Та после нагоре към тая крепост "Овеч" ми се отели волът.
 ,браво на адаша и на брат му и на цялата група ,страхотен купон беше.
 ,браво на адаша и на брат му и на цялата група ,страхотен купон беше.  

Христо се похвали каква хубава разходка е било
   Христо се похвали каква хубава разходка е било   аз чак сега видях темата
 аз чак сега видях темата  

antihristo написа:Още снимки от КАСПИЧАН - ПРОВАДИЯ
http://picasaweb.google.bg/100777781070 ... 01/100418#
 Браво!
  Браво! 

че тоз уикенд съм ангаже,айде нещо вечерно да регулираме
 че тоз уикенд съм ангаже,айде нещо вечерно да регулираме 

, слагайте ксеноните и да завъртим нещо НА ТЪМНО
 , слагайте ксеноните и да завъртим нещо НА ТЪМНО  

Назад към Клубове, групи и организирани карания