s1m3on написа:Ще може ли да ни пишете когато карате в Благоевград и региона, някой уикенд да покараме заедно...

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

Дано се задържи читаво времето в края на октомври, та да повъртим и ние натам..
  Дано се задържи читаво времето в края на октомври, та да повъртим и ние натам.. 

kvelikov написа:Снимки от спускането на дадения трак може да видиш в албума на Милко - след 20-тата...
Моите са от пътеката Карлово-Хубавеца, качването и подсичането под Амбарица.
Идващият weekend - Вежен от юг, втори опит...

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!

kvelikov написа:Банско - подбилната поляна - Банско
Или един неуспешен щурм на билото...

По принцип няма невъзможни неща, но се сетих за по-миналогодишното ми ходене нататък и за това ми стана интаресна идеята. Като стигнах до заслона (пеш по билото откъм Разложки суходол) доста време се оглеждах за пътека, която излиза на билото откъм Банско, защото бях чувал, че има такава. Към циркуса (Баюви дупки) обаче спускаха само отвесни скали и един стръмен сипей, който ми се стори, че свършва с отвесна скала. Тръгнах по рида, който огражда циркуса от изток (Котешкия рид), спуснах св в самия циркус  и намерих горната част на пътеката, която си търсил. Еми оказа се, че сипея който бях гледал отгоре е просто края на тази пътека - изкачва се някак си, но на места са необходими повече от два крайника. Абе въобще високите части на Пирин не са шега работа.
  По принцип няма невъзможни неща, но се сетих за по-миналогодишното ми ходене нататък и за това ми стана интаресна идеята. Като стигнах до заслона (пеш по билото откъм Разложки суходол) доста време се оглеждах за пътека, която излиза на билото откъм Банско, защото бях чувал, че има такава. Към циркуса (Баюви дупки) обаче спускаха само отвесни скали и един стръмен сипей, който ми се стори, че свършва с отвесна скала. Тръгнах по рида, който огражда циркуса от изток (Котешкия рид), спуснах св в самия циркус  и намерих горната част на пътеката, която си търсил. Еми оказа се, че сипея който бях гледал отгоре е просто края на тази пътека - изкачва се някак си, но на места са необходими повече от два крайника. Абе въобще високите части на Пирин не са шега работа. 

milestone написа:@Вилката, пътеката която спуска от Каменитишки превал към х.Яворов до колкото знам вече не е официална, а една от тези които БТС иска да заличи (и дори в горната част май имаше табела, че минаването е забранено), но много хора минават от там, така че вероятно скоро няма да се затрие.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта