Ето това е маршрутът:
http://www.sports-tracker.com/#/workout ... itl4i0k1g5А всички снимки са тук:
http://dox.bg/files/dw?a=1ccc0cb5f6Извинявам се за кофти качеството и за маршрута, че е засечен на 36 км - батерията на GPS-а на телефона ми трае само 6 часа.

Заедно с част от снимките, а всички снимки са тук:
Първо почнахме с лежерно каране до Белята Вода, където починахме и дадохме възможност на двама от групата да ни догонят. Малко след спускането след Тихия Кът бате Сашо спука гума (файда, че е DH-ка гума щом той е такъв истински агресивен фрий-райдър

).

Продължихме към Златните Мостове, където нашите герои ни настигнаха.

Аз между-временно отидох в горЪта да си упражня карането по "пътеки".

Потеглихме към Кариери, като започнахме с паветата към хижата на БАН.
Като стигнахме, спряхме за 3-4 мин отмора и се разкриха ето такива гледки.

Стигнахме до пътечката със спускането, която стига до Обиколната. Абе, много сте бързи бре, не може да ви хване апарата - про-та, само F7-ците им липсват!

Разбира се аз не пропуснах да изляза от един завой - предната ми гума отскочи от един огромен дънер и се качих на едно
такова виражище, добре че видях "линия" за слизане от горЪта и направих едно скокче - чист късмет, че Майстор Сашо не ме закопа там (общо взето видях живота си на забавен кадър).

Според GPS-a ми там съм се движил с около 40 км/ч, стойностите от километража ми го потвърждават.
Разбира се, след един вираж се разписах на пясък и като погледнах назад съм се влачил 4-5 метра (там си изгубих и едната капачка на курмилото

).
Стигнахме Кладница, където... хм, снимката е достатъчно красноречива.

С добре напълнени търбуси, почнахме въртенето до х.Селимица, където след кратка почивка, започна Великото Бутане над Селимица - тук установих, че ще си взема автомати на следваща заплата, след като видях батко Хари как върти нагоре като хамстерче на Амфетки и тръгва от почти невъзможни места (аз си карах пътя на 30%

).

Започна и веселата част - спускането към х.Пенчо Томов, където се раздадоха почетните грамоти:

Следваше спускане към Златните и след това пътят от Рали Черни Връх над горната страна над Белята Вода.
Завършека беше с една секси пътечка от чешмата над Боянското Ханче, която беше черешката на тортата на това 60км трасе!
Страхотно беше и за мен доста разпускащо каране - благодаря на всички за приятната компания и карането заедно.