, няма ли да се прибирате вече? Пишете как е било, до къде сте стигнали и т.н.

Но все пак се получи добре. Другата седмица нещо по-лежерно ако може
 Но все пак се получи добре. Другата седмица нещо по-лежерно ако може 

).
 ).

Според GPS-a ми там съм се движил с около 40 км/ч, стойностите от километража ми го потвърждават.
 Според GPS-a ми там съм се движил с около 40 км/ч, стойностите от километража ми го потвърждават.  
  ).
 ).
 ).
 ).

Браво! Забавлявали сте се!
  Браво! Забавлявали сте се!  

- за първи път е в планината с колело, и го носи с мене 1 километър по камъняка до хижата!! ..и не само..
  - за първи път е в планината с колело, и го носи с мене 1 километър по камъняка до хижата!! ..и не само..grebo написа:А де?
Имената никога не са ми били силната страна.
Ама определено все запомнящи се хора. Динко - ясно, и имаше един корав пич с Ram nduro, другото момче беше със синьо Онтарио, и 2-мата са много нива над мене, а й бях малко "снощен" та ми беше много трудно да въртя с тях.. всъщност - невъзможно.. освен ако те не решат да ми пуснат аванта.. 3тия "нов" (за мене) беше пича с белия аполон, шапка му свалям- за първи път е в планината с колело, и го носи с мене 1 километър по камъняка до хижата!! ..и не само..

Наблягам на каската, щото мойта, съботата тамън 2 пъти я кръстих бойно.
 Наблягам на каската, щото мойта, съботата тамън 2 пъти я кръстих бойно.  А, в неделя има вело-рали бтв..
 А, в неделя има вело-рали бтв..
 , а ако беше Ф7-ца, щеше да си като кросов мотор. Анатемата ще бъде премахната като надебелееш с 30 кила и пак почнеш да караш като нормален човек.
 , а ако беше Ф7-ца, щеше да си като кросов мотор. Анатемата ще бъде премахната като надебелееш с 30 кила и пак почнеш да караш като нормален човек.  

DonDanito написа:Ей, Новаци, дайте да организираме някакво каране скоро..

Лежерно, ама приятно
  Лежерно, ама приятно   Обаче отправям сериозни  критики към ония на "Момина скала"
  Обаче отправям сериозни  критики към ония на "Момина скала"   
  Е, как може в този ранен вчерен час: 23.00ч. да няма кой да ни подсигури по една гореща чорбица, кифте, кебапче и по некоя бира....възмутен съм ! А ние, като едни "изморени" "байкъри" тъкмо бяхме врътнали една обиколка на Витоша....и тъкмо си мислехме за втора....ама като не можахме да апнем си викаме дай да се суркаме надолу и да спим
   Е, как може в този ранен вчерен час: 23.00ч. да няма кой да ни подсигури по една гореща чорбица, кифте, кебапче и по некоя бира....възмутен съм ! А ние, като едни "изморени" "байкъри" тъкмо бяхме врътнали една обиколка на Витоша....и тъкмо си мислехме за втора....ама като не можахме да апнем си викаме дай да се суркаме надолу и да спим   
    ....
 ....

Жоре, измисли некво маршрутче
 Жоре, измисли некво маршрутче  

Пожелавам леко и безавариино на тези, които ще карат днес!
  Пожелавам леко и безавариино на тези, които ще карат днес!

azsa-bachinito написа:Времето беше мега чудно, компанията и маршрута също.

Най-вече и на факта, че "Новаци" придоби статут на просто име на група, а тръгна от определение. Вече нищо новашко няма в цялата работа.
 Най-вече и на факта, че "Новаци" придоби статут на просто име на група, а тръгна от определение. Вече нищо новашко няма в цялата работа.  
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта