bokichaa написа:Малиийй, колко дъжд се задава, видяхте ли?
Reactor написа:След извънредно събрание на съвета на старейшините,свикано по повод настъпващите положителни промени в метеорологичната обстановка,бе взето следното решение:
Следващия уикенд Събота -5.04.08 или Неделя - 6.04.08 ще се проведе първото за сезона "ПАЛЕЩО СЛЪНЦЕ"
Деня и часа ще се уточнят допълнително въз основа на метеорологичните предвиждания за двата почивни дни.По добрата прогноза печели
Заявки за участие - В ТЕМАТА![]()
За повече информация за маршрута - РАЗДЕЛ - "МАРШРУТИ"
ACID BURN написа:Момчета тоя уйкенд си взимам хт 2-то и съм мн навит да караме..... обаче имам едно предложение....Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.Да, знам че е кофти по асвалта в предвид колите но пък повече километри ще навъртим... после повече бира ще изпием....Ние така направихме с winger, jorol миналата година и маршрута е Страхотен!Навити ли сте...?
ACID BURN написа:Момчета тоя уйкенд си взимам хт 2-то и съм мн навит да караме..... обаче имам едно предложение....Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.Да, знам че е кофти по асвалта в предвид колите но пък повече километри ще навъртим... после повече бира ще изпием....Ние така направихме с winger, jorol миналата година и маршрута е Страхотен!Навити ли сте...?
То си е доста лудница по това шосе.ACID BURN написа:Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.
bdz43r написа:То си е доста лудница по това шосе.ACID BURN написа:Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.
Предполагам обаче, че точно в Неделя сутрин движението в тази посока няма да е натоварено (за разлика от вечерта в обратната посока). Връщането от Пасарел как го виждаш?
RedHawk написа:Reactor - 10:30 не е зле като час за центъра на Пасарел.
Разберете се само откъде ще минавате до Пасарел и преценете как
ще сте с времето. /миналата неделя![]()
/ .
Знаеш аз последно в петък до 5 и нещо часа мога да разбера нещо от форума. После тъмен екран.
Yavkata написа:Ако не ме хванат бих се присъединил към дружината с удоволствие. Дали има някой от участниците тръгващ от направлението Надежда - Слатина?(За компания до Пасарел)
THEZOGGO написа:Колеги, дават да вали в събота, мислите ли че ще е кално по трасето което е запланувано?:)
То вярно че времето се мени нон стоп но все пак трябва да го имаме и това в напредвид.
А карането остава неделя 10.30 среща в Пасарел на вече познатото място,нали така.
Ми аз започнах да свиквам с калта.....
THEZOGGO написа:Колеги, дават да вали в събота, мислите ли че ще е кално по трасето което е запланувано?:)
То вярно че времето се мени нон стоп но все пак трябва да го имаме и това в напредвид.
RedHawk написа:THEZOGGO написа:Колеги, дават да вали в събота, мислите ли че ще е кално по трасето което е запланувано?:)
Те го дават да вали от цяла седмица вече, но ако вали като досега по малко - няма проблем.
Пък и в крайна сметка малко ли кал хапнахме миналата седмица -
все трябва да сме свикнали.
argon написа:Ще има ли организирано тръгване на самоход до Пасарел, и да кажем някакъв зборен пункт, или всеки да се спасява как можеНа мен идеята за през Плана ми харесва
argon написа:Ще има ли организирано тръгване на самоход до Пасарел, и да кажем някакъв зборен пункт, или всеки да се спасява как можеНа мен идеята за през Плана ми харесва
bokichaa написа:...Ние най-вероятно ще ходим на самоход, но по шосето и може би ще тръгнем към 8h от Лозенец /ма утре ще потвърдим окончателно/.
....до скоро...
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта