Нашата група :)

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мнениеот bokicha » Вто Апр 01, 2008 8:13 am

Малиийй, колко дъжд се задава, видяхте ли? :bawling:
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот Reactor » Вто Апр 01, 2008 8:15 am

bokichaa написа:Малиийй, колко дъжд се задава, видяхте ли? :bawling:

Все се надявам да ни подмине или поне да не се изсипе всичкия точно тук. :bowdown: :praying:
Аватар
Reactor

Мнениеот bokicha » Вто Апр 01, 2008 8:20 am

....SOUNDTRACK-ът... :hbang2: жесток...
Аватар
bokicha

Мнениеот Reactor » Вто Апр 01, 2008 9:03 am

bokichaa написа:....SOUNDTRACK-ът... :hbang2: жесток...

Аватар
Reactor

Мнениеот Reactor » Чет Апр 03, 2008 8:06 am

Reactor написа:След извънредно събрание на съвета на старейшините,свикано по повод настъпващите положителни промени в метеорологичната обстановка,бе взето следното решение:

Следващия уикенд Събота -5.04.08 или Неделя - 6.04.08 ще се проведе първото за сезона "ПАЛЕЩО СЛЪНЦЕ"

Деня и часа ще се уточнят допълнително въз основа на метеорологичните предвиждания за двата почивни дни.По добрата прогноза печели :)
Заявки за участие - В ТЕМАТА :) :beer:

За повече информация за маршрута - РАЗДЕЛ - "МАРШРУТИ"

Да се надяваме,че времето ще се задържи такова каквото е сега :praying: :praying: :praying: :praying:
Като разглеждам прогнозите,Неделята ми се вижда по подходяща.
От досегашните карания по маршрута,установихме,че най подходящото време за среща и тръгване е 10 - 10:30 часа в центъра на Пасарел,пред кафето което е веднага в ляво след моста като се влиза към площада или по точно ТУК :) Ако няма други предложения,ще е добре за нас,които ще караме по маршрута,уговорката да остане така.......
Разбира се,приемат се и други предложения :agree:

@RedHawk добре ли е така,все пак ти ще ни водиш по трасето така,че твоето мнение е добре дошло :) :agree:
Аватар
Reactor

Мнениеот bokicha » Чет Апр 03, 2008 9:36 am

Мдаа, Неделята я дават по-благоприятна. Дано до тогава не вали много, че ако накваси едно хубавоо... :D
Аватар
bokicha

Мнениеот ACID BURN » Чет Апр 03, 2008 9:57 am

Момчета тоя уйкенд си взимам хт 2-то и съм мн навит да караме..... обаче имам едно предложение....Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.Да, знам че е кофти по асвалта в предвид колите но пък повече километри ще навъртим... после повече бира ще изпием.... :D Ние така направихме с winger, jorol миналата година и маршрута е Страхотен!Навити ли сте...?
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Reactor » Чет Апр 03, 2008 10:12 am

ACID BURN написа:Момчета тоя уйкенд си взимам хт 2-то и съм мн навит да караме..... обаче имам едно предложение....Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.Да, знам че е кофти по асвалта в предвид колите но пък повече километри ще навъртим... после повече бира ще изпием.... :D Ние така направихме с winger, jorol миналата година и маршрута е Страхотен!Навити ли сте...?

Мнооого се надявам и този път да се съберем :) :agree: :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот bokicha » Чет Апр 03, 2008 10:25 am

ACID BURN написа:Момчета тоя уйкенд си взимам хт 2-то и съм мн навит да караме..... обаче имам едно предложение....Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.Да, знам че е кофти по асвалта в предвид колите но пък повече километри ще навъртим... после повече бира ще изпием.... :D Ние така направихме с winger, jorol миналата година и маршрута е Страхотен!Навити ли сте...?

А, до Железница на самоход или...?
Аватар
bokicha

Мнениеот bdz43r » Чет Апр 03, 2008 11:03 am

ACID BURN написа:Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.
То си е доста лудница по това шосе.
Предполагам обаче, че точно в Неделя сутрин движението в тази посока няма да е натоварено (за разлика от вечерта в обратната посока). Връщането от Пасарел как го виждаш?
Аватар
bdz43r

Мнениеот Reactor » Чет Апр 03, 2008 11:33 am

bdz43r написа:
ACID BURN написа:Да тръгнем от Железница после Кокаляне и после по асвалта до пасарел и от там палещото.
То си е доста лудница по това шосе.
Предполагам обаче, че точно в Неделя сутрин движението в тази посока няма да е натоварено (за разлика от вечерта в обратната посока). Връщането от Пасарел как го виждаш?

Миналата година ние си карахме до Пасарел и по шосето беше много спокойно сутринта.На връщане вече не знам,защото се върнахме по магистралата,други с рейса от Пасарел,но може и да се кара......е,ще има и повече движение.
Аватар
Reactor

Мнениеот ACID BURN » Чет Апр 03, 2008 12:21 pm

Аре да направим един конферентен разговор, щото ще изпишеме тука 3 страници до де се разберем.Моят скайп е sasho_iv и nik name-a e ACID BURN.. Чакам bdz43, reactor и bokicha в скайп
Аватар
ACID BURN

Мнениеот RedHawk » Чет Апр 03, 2008 2:11 pm

Reactor - 10:30 не е зле като час за центъра на Пасарел.
Разберете се само откъде ще минавате до Пасарел и преценете как
ще сте с времето. /миналата неделя :bigeyes: ;) / .
Знаеш аз последно в петък до 5 и нещо часа мога да разбера нещо от форума. После тъмен екран :) .
Аватар
RedHawk

Мнениеот Reactor » Чет Апр 03, 2008 2:40 pm

RedHawk написа:Reactor - 10:30 не е зле като час за центъра на Пасарел.
Разберете се само откъде ще минавате до Пасарел и преценете как
ще сте с времето. /миналата неделя :bigeyes: ;) / .
Знаеш аз последно в петък до 5 и нещо часа мога да разбера нещо от форума. После тъмен екран :) .

Ако има нещо което стане така,че няма да знаеш от тук ще ти се обадя лично :) :agree:
Часа и деня значи си остават както вече са написани :agree:

@ACID BURN ние ще ви чакаме направо в Пасарел.
Вкарал съм те в листата на Скайпа.
Аватар
Reactor

Мнениеот mouse » Чет Апр 03, 2008 4:17 pm

Миналата година два пъти сме се и връщали от "палещото слънце" по шосето Пасарел-Панчарево-София.Има коли, но става за каране.Надвечер става по натоварено към Панчарево...но там можете да го избегнете с минаване по пътеката зад езерото.Така че не се притеснявайте.Не е чак толко зле по шосето...
Аватар
mouse

Рейтинг: 1485

Мнениеот Yavkata » Чет Апр 03, 2008 6:50 pm

Ако не ме хванат бих се присъединил към дружината с удоволствие. Дали има някой от участниците тръгващ от направлението Надежда - Слатина?(За компания до Пасарел) :popcorn:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Reactor » Чет Апр 03, 2008 8:00 pm

Yavkata написа:Ако не ме хванат бих се присъединил към дружината с удоволствие. Дали има някой от участниците тръгващ от направлението Надежда - Слатина?(За компания до Пасарел) :popcorn:

Надяваме се да не те хване :) който и да е :agree:
Аватар
Reactor

Мнениеот ACID BURN » Чет Апр 03, 2008 9:20 pm

Еми толкова мн ми се кара, че ми се ще да се разделя на две и да карам с вас и с Нервен и компания, ама за съжаление не мога.Аз няма да мога да дойда... но ако ще карате другият уйкенд на някое хубаво място 100% съм с вас.... :)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот THEZOGGO » Чет Апр 03, 2008 9:50 pm

Колеги, дават да вали в събота, мислите ли че ще е кално по трасето което е запланувано?:)
То вярно че времето се мени нон стоп но все пак трябва да го имаме и това в напредвид. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот did » Чет Апр 03, 2008 9:51 pm

THEZOGGO написа:Колеги, дават да вали в събота, мислите ли че ще е кално по трасето което е запланувано?:)
То вярно че времето се мени нон стоп но все пак трябва да го имаме и това в напредвид. :)

Времето да не ви плаши. Тръгвайте, ако наистина сте решили! :beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bokicha » Чет Апр 03, 2008 10:00 pm

Ми аз започнах да свиквам с калта.....
ние може би ще дойдем на самоход до Пасарел
/по шосето за Самоков/ и ще се приберем по магистралата. :beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот winger » Чет Апр 03, 2008 11:04 pm

Може и аз и един приятел да се включим ако не съм, да покорявам някой връх :). Миналата година от Железница се пуснахме към кокаляне и от там фанахме до Пасарел, където се срещнахме с голямата компания и се върнахме някой ( и аз ) през магистралата. Не е особено приятно, но на пътя София-Самоков е по-гадно щото пак има много коли ама е тяснооо, а на магистралата поне аварийната лента почти или изобщо няма нищо,а и скоростта е къде, къде по-висока. По магистралата караме 40/41-2 км/ч, а по шосето София-Самоков 32-3 км/ч. Еее ако дойда тамън ше направа сефтето на новата вилка :)

А карането остава неделя 10.30 среща в Пасарел на вече познатото място :), нали така.
Аватар
winger

Рейтинг: 1752

Мнениеот Stuny » Пет Апр 04, 2008 6:26 am

Стига с това шосе , до Пасарел се ходи през Плана , дори само заради последната пътечка си струва.
Доста раничко трябва да се тръгне за се стигне в 10:30 по този начин ;).
Stuny

Мнениеот Reactor » Пет Апр 04, 2008 7:44 am

А карането остава неделя 10.30 среща в Пасарел на вече познатото място, :) нали така.

Абсолютно. :agree: Мястото и часа на срещата не се променят :)

did е абсолютно прав.Тръгваме и да става каквото ще :bowdown:

Ми аз започнах да свиквам с калта.....

И аз ....... :D :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот RedHawk » Пет Апр 04, 2008 10:41 am

THEZOGGO написа:Колеги, дават да вали в събота, мислите ли че ще е кално по трасето което е запланувано?:)

Те го дават да вали от цяла седмица вече, но ако вали като досега по малко - няма проблем.
Пък и в крайна сметка малко ли кал хапнахме миналата седмица -
все трябва да сме свикнали :D .
Аватар
RedHawk

Мнениеот Reactor » Пет Апр 04, 2008 10:46 am

RedHawk написа:

Те го дават да вали от цяла седмица вече, но ако вали като досега по малко - няма проблем.
Пък и в крайна сметка малко ли кал хапнахме миналата седмица -
все трябва да сме свикнали :D .

:clap: :clap: :clap: :agree: Абсолютно :)
Аватар
Reactor

Мнениеот argon » Пет Апр 04, 2008 2:01 pm

Ще има ли организирано тръгване на самоход до Пасарел, и да кажем някакъв зборен пункт, или всеки да се спасява как може :) На мен идеята за през Плана ми харесва :popcorn:
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Мнениеот Reactor » Пет Апр 04, 2008 2:29 pm

argon написа:Ще има ли организирано тръгване на самоход до Пасарел, и да кажем някакъв зборен пункт, или всеки да се спасява как може :) На мен идеята за през Плана ми харесва :popcorn:

Един от нашата група ще дойде от по далеч,така че има вероятност да се изнесем с кола до там.Не е ясно.Но за Плана,ще трябва много рано да се тръгне.Минавал съм един път по този път и си е доста.Трябва с някой който много добре познава пътя от там.Другия вариант в случая по добрия си е "Самоковско шосе".По това време ще е спокойно от към движение.
Аватар
Reactor

Мнениеот bokicha » Пет Апр 04, 2008 4:03 pm

argon написа:Ще има ли организирано тръгване на самоход до Пасарел, и да кажем някакъв зборен пункт, или всеки да се спасява как може :) На мен идеята за през Плана ми харесва :popcorn:

...Ние най-вероятно ще ходим на самоход, но по шосето и може би ще тръгнем към 8h от Лозенец /ма утре ще потвърдим окончателно/.
:beer:....до скоро...
Аватар
bokicha

Мнениеот winger » Пет Апр 04, 2008 4:33 pm

bokichaa написа:...Ние най-вероятно ще ходим на самоход, но по шосето и може би ще тръгнем към 8h от Лозенец /ма утре ще потвърдим окончателно/.
:beer:....до скоро...

Защо толкова рано !? От Кокаляне до Пасарел е не повече от час.
Аватар
winger

Рейтинг: 1752

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания