P.S. Само да вмъкна - този месец ми е свободен откъм дежурства, също и следващия (вероятно), но пък през май ще съм за две седмици в Гърция.
(тук има иконка - шезлонг под пъстра сянка, масичка с разхладително питие)

Zdravko Vasilev
ВАЖНО !!! за Варна
Свързаха се преди малко с мен от сутрешния блок на БНТ. Искат да ни дават утре сутринта на живо от Морската градина за да коментираме забраната за каране на велосипед. Който има желание да заповяда утре (вторник) в 7:15 на входа на Морската градина. Според мен най-добре да сме с велосипеди и каски. Само пишете на страницата на Устрем за да знам каква ще бъде бройката.
s1m3on написа:Това лято приемате ли гости от Благоевград, да покарам малко с ваща група.
Няколко човека сме аз , брачет ми и няколко приятели от Варна ( Владиславово )
Lonerider_Rozi написа: От сега нататък можем да се надяваме единствено на здравия разум на бъдещите ни управници.
Lonerider_Rozi написа:Вчера сутринта пред камерите и пред нас (колоездачи от град Варна) Неделчо Михайлов (Зам. председател на Общински съвет) каза, че карането в Морската градина на град Варна НЯМА да бъде забранено. На коментара на г-жа Сутрева "Велоалеи в Морската градина няма", той отговори "Какво ни пречи да има?" Е... и ние това се питаме години наред?! Горкия... много му се спеше! По-късно същия ден бях на КМС (Консултативен младежки съвет), където пръсъстваха кмета Кирил Йорданов и зам. кмета Коста Базитов. Там г-н Базитов повтори думите на колегата си общинар, че колоезденето няма да бъде забранено. Но есен иде, а с нея избори и нова местна управа. От сега нататък можем да се надяваме единствено на здравия разум на бъдещите ни управници.
Lonerider_Rozi написа:s1m3on написа:Това лято приемате ли гости от Благоевград, да покарам малко с ваща група.
Няколко човека сме аз , брачет ми и няколко приятели от Варна ( Владиславово )
Щом е за каране, бутане, носене, крос-кръчми и всички други дисциплини - ВИНАГИ!Още от сега се сещам за най-хубавите местенца !
Добре сте дошли
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта