P.S. Само да вмъкна - този месец ми е свободен откъм дежурства, също и следващия (вероятно), но пък през май ще съм за две седмици в Гърция.
(тук има иконка - шезлонг под пъстра сянка, масичка с разхладително питие)

на наредбите за организиране на движението в големите български общини (Столична, Варна, Пловдив, Русе) и ЗДП. Навсякъде нещата се препокриват на 99% (т.е това което го има в проектонаредбата на община Варна, го има и в другите общини). В репортажа по НОВА ТВ говорител на Община Варна говореше за тази забрана, но не мисля че е съвсем наясно... Морската градина (както и Борисовата, Южен парк и т.н и т.н) е публичен парк собственост на Община Варна, но не е пешеходна зона, а зелена площ, част от зелената система на града. Това което е забранено и позволено в зелените площи се посочва в наредба различна от тази за организацията на движението.
  на наредбите за организиране на движението в големите български общини (Столична, Варна, Пловдив, Русе) и ЗДП. Навсякъде нещата се препокриват на 99% (т.е това което го има в проектонаредбата на община Варна, го има и в другите общини). В репортажа по НОВА ТВ говорител на Община Варна говореше за тази забрана, но не мисля че е съвсем наясно... Морската градина (както и Борисовата, Южен парк и т.н и т.н) е публичен парк собственост на Община Варна, но не е пешеходна зона, а зелена площ, част от зелената система на града. Това което е забранено и позволено в зелените площи се посочва в наредба различна от тази за организацията на движението.  

Утре сутринта в 0715 пред входа на морската градина ще има живо предаване в сутрешния блок по БНТ.
 Утре сутринта в 0715 пред входа на морската градина ще има живо предаване в сутрешния блок по БНТ.  
 Zdravko Vasilev
ВАЖНО !!! за Варна
Свързаха се преди малко с мен от сутрешния блок на БНТ. Искат да ни дават утре сутринта на живо от Морската градина за да коментираме забраната за каране на велосипед. Който има желание да заповяда утре (вторник) в 7:15 на входа на Морската градина. Според мен най-добре да сме с велосипеди и каски. Само пишете на страницата на Устрем за да знам каква ще бъде бройката.

s1m3on написа:Това лято приемате ли гости от Благоевград, да покарам малко с ваща група.
Няколко човека сме аз , брачет ми и няколко приятели от Варна ( Владиславово )
 Още от сега се сещам за най-хубавите местенца !
  Още от сега се сещам за най-хубавите местенца !    Добре сте дошли
 Добре сте дошли  

Lonerider_Rozi написа: От сега нататък можем да се надяваме единствено на здравия разум на бъдещите ни управници.

Lonerider_Rozi написа:Вчера сутринта пред камерите и пред нас (колоездачи от град Варна) Неделчо Михайлов (Зам. председател на Общински съвет) каза, че карането в Морската градина на град Варна НЯМА да бъде забранено. На коментара на г-жа Сутрева "Велоалеи в Морската градина няма", той отговори "Какво ни пречи да има?" Е... и ние това се питаме години наред?! Горкия... много му се спеше! По-късно същия ден бях на КМС (Консултативен младежки съвет), където пръсъстваха кмета Кирил Йорданов и зам. кмета Коста Базитов. Там г-н Базитов повтори думите на колегата си общинар, че колоезденето няма да бъде забранено. Но есен иде, а с нея избори и нова местна управа. От сега нататък можем да се надяваме единствено на здравия разум на бъдещите ни управници.

боксьорска физиомония и визията му тип "GTA Vice City" времето ще покаже... Лично аз се радвам, че точно сега медиите (с швейцарска точност уцелиха предизборния момент)  раздуха темата  и обърнаха камерите към нас. :-) Максимално ще се възползваме от случая!
  боксьорска физиомония и визията му тип "GTA Vice City" времето ще покаже... Лично аз се радвам, че точно сега медиите (с швейцарска точност уцелиха предизборния момент)  раздуха темата  и обърнаха камерите към нас. :-) Максимално ще се възползваме от случая!  

Lonerider_Rozi написа:s1m3on написа:Това лято приемате ли гости от Благоевград, да покарам малко с ваща група.
Няколко човека сме аз , брачет ми и няколко приятели от Варна ( Владиславово )
Щом е за каране, бутане, носене, крос-кръчми и всички други дисциплини - ВИНАГИ!Още от сега се сещам за най-хубавите местенца !
Добре сте дошли

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта