rokosmoko написа:И аз съм така...само че в София. Ииии съм с Drag Gruzzly , изглежда тромаво и гърчаво,но доста го мъча и засега не ме е предавалоПросто не познавам много пътеките освен Витоша , ако някой е съгласен - да каже
jeep0700 написа:Здравейте, другари!
Аз съм аматьор, но с голям мерак. Сам не бих тръгнал да карам. Затова си търся другар за спорта, да покарваме и потренирваме заедно. Имам план за голямо вело пътешествие, за което ми трябва натрупван опит.
Аз съм си новак и си търся другар моя категория, за да не отегча някого. Предложението ми е да въртим след работа, когато сме свободни, някой почивен ден да повъртим сред природата и така да трупаме километри, опит и преживявания.
Аз съм на 27, живея в Смирненски. Свободен съм всеки ден след 17:30 ч., с изключение на понеделник и сряда.
Ще бъда с Drag Ontario.
Aко има желаещи, може да се уговаряме в темата.
jeep0700 написа:Паузирам си обявлението. Продадох си вилката още преди да го науча да върви само на едно колело, и сега ще ми е трудно.Аз май ще се окажа пишман байкър. Искам да имам хубаво колелце и все стремежа ми е натам. Но дали ще го карам по предназначение, това не ми е водещо. Удовлетворението за мен идва от хубавия байк. Може 90% от живота му да мине в килера, обаче ... в останлите 10% насладата да е пълна. И от към удобство и откъм красота и откъм висок потенциал на възможностите му.Дано успея да смъкна големия процент да е моя полза и полза на спорта и амортизацията.
Когато съм готов, ще драсна ред.
eternal_cycle написа::offtopic: Мдаа, хубаво колелце ......![]()
Ще си позволя и аз да кажа 2-3 думи по въпроса, макар че все се въздържам, нали съм си новак.
Мисля, че доста ще се набуташ, докато осъзнаеш, че дори и 2000+ да дадеш за колело, то няма да тръгне само нагоре.
Освен това не по-малко важни за личния комфорт са и подходящото облекло, протекция и т.н., където също трябва да се предвиди
доволна сумичка ( а се съмнявам да си стигнал до там)
Онтарио е едно добро начало и просто трябва да си седнеш на .... седалката, да навъртиш няколко хиляди км., докато
наистина разбереш какви точно са индивидуалните ти капризи и претенции към неко, и чак тогава можеш да се хвърлиш
на нещо скъпо, а от старото да си спретнеш чуден градски байк![]()
Това е моето скромно виждане по въпроса![]()
А по темата, аз съм много навит за каране, просто времето ми е кът, а и съм нещо като вечна "втора смяна",
но ще следя тази "новобранска" тема и ще се включвам при всеки удобен случай.
Поздрави
echelebiev написа:А каква вилка мислиш да слагаш, че и аз скоро ще сменям моята....
echelebiev написа:Аз съм от хората, които купуват един път и забравят в смисъл искам да си купя хубава вилка а не след 1 година да сменям пак. В тоя ред на мисли съм хвърлил око на TORA 289 или 302 - онтариото ще "заспи" с такава вилка. Но за съжаление това ще се случи в близките 2, 3 месеца, а до тогава ще си ръчкам suntour-чето (М5000)и ще гледам да имам търпение.
eternal_cycle написа:Темата имаше идеалното заглавие, а сега се превърна в нещо средно между продукт/консулт и бла-бла
Какво стана с каранията?
jeep0700 написа:Паузирам си обявлението. Продадох си вилката още преди да го науча да върви само на едно колело, и сега ще ми е трудно.Аз май ще се окажа пишман байкър. Искам да имам хубаво колелце и все стремежа ми е натам. Но дали ще го карам по предназначение, това не ми е водещо. Удовлетворението за мен идва от хубавия байк. Може 90% от живота му да мине в килера, обаче ... в останлите 10% насладата да е пълна. И от към удобство и откъм красота и откъм висок потенциал на възможностите му.Дано успея да смъкна големия процент да е моя полза и полза на спорта и амортизацията.
Когато съм готов, ще драсна ред.
eternal_cycle написа:Имам ангажименти с децата и няма как.
Понеделник (ако не съм много махмурлия) и вторник(ако не вали много) съм свободен.
Мисля да се кача до хижа Здравец на собствен ход.
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта