Обикаляне из София

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Обикаляне из София

Мнениеот Kain » Пет Май 30, 2008 11:24 am

На който му се кара из голямото село, може да свирка :popcorn: Аз нямам претенций за мястото.
Аватар
Kain

Рейтинг: 1102

Мнениеот THEZOGGO » Пет Май 30, 2008 6:39 pm

Смисълът какъв е? Хората глеадт да избягат София и да карат някъде другаде, а ти точно там. :dunno: :) Чудна работа. :) Аз намразих София, не си е работа да караш тука. Секви нещастници и тъпи п*тки дето не гледат в страничното огледало и или ше те засекът или ше ти отварят врата да се претрепеш майка им **** скапана. Пфф, тука е пренаселено, къде ше караш точно? :(
Ама иначе не ме брой, карането в София е най ужасното каране което можеш да направиш. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот winger » Пет Май 30, 2008 7:36 pm

Аз карам през София :). Минавам през София на път за планината. По друг случай тука не карам ! Мило ми здравето и бъбреците ... мил ми е живота.
Аватар
winger

Рейтинг: 1752

Мнениеот Kain » Пет Май 30, 2008 8:01 pm

Наречете ме луд, но на мен ми харесва :popcorn: . Не по булевардите де. Да речем от Люлин през западен парк и към Младост. Смисъл, няма возене :D , ама нямам и много време да отделя за кране освен като ходя до работа и се прибирам :crap: Между другото и аз отнесох на един бакшиш вратата преди време ... Иначе, къде карате, тъпо ми е сам :dunno:
Аватар
Kain

Мнениеот MIRO A » Пет Май 30, 2008 8:11 pm

Имаше тема за гратски маршрути - потърси я, там имаше доста и интересни маршрутчета.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Мнениеот dilana » Съб Юни 07, 2008 2:04 pm

:crazy: Аз ли съм единствения луд който кара през софия :D
Аватар
dilana

Рейтинг: 1017

Мнениеот THEZOGGO » Съб Юни 07, 2008 2:13 pm

dilana написа::crazy: Аз ли съм единствения луд който кара през софия :D

Едно е да ти се налага да караш през София за да стигнеш от точка А до точка Б друго е да караш в София безцелно. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот nikste » Съб Юни 07, 2008 4:29 pm

Аз през седмицата карах от време на време из София, но просто вече се отказах. Толкова много коли и колкото и да си късметлия винаги се намира някой супер малоумен дето да те засече или да направи опасна за теб маневра. Отварям си очите на 10 и пак има опасност, та ако ще и само по тротоарите да караш.
Аватар
nikste

Рейтинг: 1110

Мнениеот dilana » Съб Юни 07, 2008 6:25 pm

THEZOGGO написа:
dilana написа::crazy: Аз ли съм единствения луд който кара през софия :D

Едно е да ти се налага да караш през София за да стигнеш от точка А до точка Б друго е да караш в София безцелно. :)

Не ми се налага, има кои да ме кара до работа и обратно, но с колелото е по весело :D Най обичам да чупим огледала на колите по тротоарите когато не мога да мина :D :crazy:
Аватар
dilana

Мнениеот Pirate » Съб Юни 07, 2008 10:55 pm

Аз ли съм единствения луд който кара през софия
- Не си само ти, споко. Всяка привечер стига да е сухо и приятно врмето отскачам до стария ми квартал /Длужба 2/ за по биричка /или колкото дойде/.

Много се дразня, че скоро няма да остане поле между Младост и Дружба от това строителство и ще трябва маршрута ми да минава през улиците. Поне да бяха хубави, че да може да се кара из града с някакво по шосейно колело, ами сме принудени да караме дори из града с планинско колело.

Най обичам да чупим огледала на колите по тротоарите когато не мога да мина
- силно те съветвам да не го правиш нарочно, защото като шофъор ти казвам, че все по-често определено няма място за паркиране и шофъорите не са виновни за това. Няма смисъл да се изправяме един срещу друг за глупости и да се делим на велосипедисти и шофъори. Аз както и много други предполагам управляваме и двете неща всекидневно. Ако видя някой да ми чупи огледалото на колата ще полудея и горко му.
Аватар
Pirate

Рейтинг: 1777

Мнениеот dilana » Съб Юни 07, 2008 11:17 pm

Pirate написа:
Най обичам да чупим огледала на колите по тротоарите когато не мога да мина
- силно те съветвам да не го правиш нарочно, защото като шофъор ти казвам, че все по-често определено няма място за паркиране и шофъорите не са виновни за това. Няма смисъл да се изправяме един срещу друг за глупости и да се делим на велосипедисти и шофъори. Аз както и много други предполагам управляваме и двете неща всекидневно. Ако видя някой да ми чупи огледалото на колата ще полудея и горко му.

а аз полудявам когато някой е спрел на тротоара като селянин и не може да се мине...... ТРОТОАРИТЕ СА ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ не за колите !!!!!!
Аватар
dilana

Мнениеот bokicha » Съб Юни 07, 2008 11:30 pm

dilana написа:...... ТРОТОАРИТЕ СА ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ

И ти какво правиш там с колело???
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот dilana » Съб Юни 07, 2008 11:39 pm

bokichaa написа:

а къде да карам ???
Аватар
dilana

Мнениеот THEZOGGO » Съб Юни 07, 2008 11:59 pm

dilana написа:
bokichaa написа:

а къде да карам ???

Ъъъ където си избереш от тук:
http://www.mtb-bg.com/routes/routes.htm
може и другаде. :)
Как караш по тротоарите, направо ти се чудя сигурно си с 620 или 640 мм кормило, защото аз с 680 от никъде не мога да мина било то в централната част на София и да речем в радиус от 2 до 3 км около НДК, просто защото живея в Центъра и знам кво е. :)
Бягай от тая София. :)
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот dilana » Нед Юни 08, 2008 8:03 am

а я тия маршрутчета ги знам, ама те не водят до работата :D

а кормилото кво ми е :dunno:
Аватар
dilana

Мнениеот bikerider » Нед Юни 08, 2008 9:45 am

dilana написа:
bokichaa написа:

а къде да карам ???

а шофьорите къде да спират ???
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот i love bikes » Нед Юни 08, 2008 9:49 am

bikerider написа:
dilana написа:
bokichaa написа:

а къде да карам ???

а шофьорите къде да спират ???

А пешеходците къде да ходят, а? :D
i love bikes

Рейтинг: 1545

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юни 08, 2008 10:12 am

Пешеходците да ползват Адския транспорт и да не ходят много. :)
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот PtD » Нед Юни 08, 2008 10:27 am

Нека спират и по търтоара шифьорите... Ма после да няма ох-мох, що ми нема огледалото, що ми е вдлъбното предното капаче, кой ми надра боята... Кат' няма де да спират, да 'одят пеш, с рейсо, абе с квот' искат. Никой не ги кара насила да се придвижват с автомобил! :D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Kain » Нед Юни 08, 2008 2:58 pm

Аз си карам до работа и обратно. 4есто ( къде по ягодите е буквата на тая фонетична клавиатура от форума :dunno: ) ми се случва да ми правят път или махнат с ръка да мина преди тях :bowdown: Има и разни глупаци, които все бързат за някъде де, вчера един ме засече леко, не спря на знак "стоп" и ме удари в задната част на колелото, аз направих егати движението с дрифт за да не падна чак до другия край на улицата :D Вярно, бях си виновен, знам, че на това място ги има такива, а не се огледах. Но ми стана много приятно когато човека слезе от колата и ме попита има ли ми нещо на мен или на колелото ако трябва ще плати :beer: Бронята на колата му беше пукната леко, не каза дума за това. Според мен велосипеда е в пъти по-удобен и бърз транспорт от автобусите. Аз карам по тротоарите, парковете където е възможно и малките улички, избягвам тунелите и големите булеварди сутрин, вечер за по-бързо когато трафика намалее може и през тях. Та по темата, ако на някой му се джитка из Западен или Борисовата и после на по бира може да драсне ЛС :beer:

Edit: Това за огледалата е адски тъпо и детинско ако питате мен :crazy:
Аватар
Kain

Мнениеот PtD » Нед Юни 08, 2008 3:07 pm

Ъхъм, щото паркирането на возилото плътно на тротоара е една зряла постъпка :agree:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Нед Юни 08, 2008 6:10 pm

i love bikes написа:А пешеходците къде да ходят, а? :D

А! Именно! Точно тоз въпрос исках да предизвикам :beer:

dilana реве за правата на пешеходците, пък им кара по тротара и пита къде да кара - ми карай в парка бе холан. Ако не ти стиска да караш на улицата чий го дириш на тротоара? Ебаси тъпотиите... ако някой трябва да троши огледала, това са пешеходците. Седнал моля ти се да ми обяснява, че нямало къде да кара... умник.

@PtD: :agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот Teodor40 » Нед Юни 08, 2008 9:53 pm

Е па то и аз им троша огледалата, кога като съм пеш, кога с колелото :) Са съм измислил и друга простотия. Понеже некой верно се ляпет у стената...ми минава се без проблеми пеша бе! По предния капак :D ;)
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот dilana » Нед Юни 08, 2008 10:28 pm

bikerider написа:

dilana реве за правата на пешеходците, пък им кара по тротара и пита къде да кара - ми карай в парка бе холан. Ако не ти стиска да караш на улицата чий го дириш на тротоара? Ебаси тъпотиите... ако някой трябва да троши огледала, това са пешеходците. Седнал моля ти се да ми обяснява, че нямало къде да кара... умник.

Аватар
dilana

Мнениеот did » Нед Юни 08, 2008 10:39 pm

dilana написа:
bikerider написа:

карането на велосипед по тротоара е забранено точно със същия закон, който забранява и паркирането на автомобили там!

научи се да караш по правилата, така че да не те отнесат колите и си мери приказките!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Нед Юни 08, 2008 11:00 pm

Teodor40 написа:Е па то и аз им троша огледалата, кога като съм пеш, кога с колелото :) Са съм измислил и друга простотия. Понеже некой верно се ляпет у стената...ми минава се без проблеми пеша бе! По предния капак :D ;)

Е ти откри топлата вода :D:agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот dilana » Пон Юни 16, 2008 10:39 pm

did написа:
карането на велосипед по тротоара е забранено точно със същия закон, който забранява и паркирането на автомобили там!

научи се да караш по правилата, така че да не те отнесат колите и си мери приказките!

КАК да карам по улиците като всеки все едно иска нарочно да те бутне... и аз законите на тая скапана държава няма и няма и да ги спазвам...

P.S. Мразя държавата, ОБИЧАМ РОДИНАТА
Аватар
dilana

Мнениеот THEZOGGO » Вто Юни 17, 2008 1:59 am

:crazy:
Едно е София друго е България. Но има го момента че България се е пренесла в София от тази гледна точка може би повечето хора мразим държавата.
Аз мразя София поради малкото място, многото хора и отвратителния трафик. Шофьорите не искат да те бутнат нарочно, такава им е културата на поведение - агресивна. Обстановката е изнервена всеки бърза за някъде.
Няма какво да направим положенивто ни е*е всички в г*за и тва е. Сега се прибирам и по цариградското шосе имаше ебати трафика, хубаво е че поне са се сетили да оправят маркировката на Бус лентата което става в момента.
Ако нарушаваш правилата, мисля че се принизяваш към останалите лумпени в движението, отгоре на всичко риска някой да те помете се увеличава, във всички случай незпазването на правилата води до негативни последици.
Освен това Софянци знаем че трафика се саморегулира по негови си ненормални закони, като пример може да вземем ежеминутното положение на Орлов мост където е някаква лудница.
Ако Жельо не беше премахнал Софииското жителство сега София щеше да бъде едно прекрасно място за живеене.
Уви сега "демокрацията" ни шиба всички ама много яко.
:)
Аватар
THEZOGGO

Назад към Мероприятия - архив