dilana написа::crazy: Аз ли съм единствения луд който кара през софия
THEZOGGO написа:dilana написа::crazy: Аз ли съм единствения луд който кара през софия
Едно е да ти се налага да караш през София за да стигнеш от точка А до точка Б друго е да караш в София безцелно.
- Не си само ти, споко. Всяка привечер стига да е сухо и приятно врмето отскачам до стария ми квартал /Длужба 2/ за по биричка /или колкото дойде/.Аз ли съм единствения луд който кара през софия
- силно те съветвам да не го правиш нарочно, защото като шофъор ти казвам, че все по-често определено няма място за паркиране и шофъорите не са виновни за това. Няма смисъл да се изправяме един срещу друг за глупости и да се делим на велосипедисти и шофъори. Аз както и много други предполагам управляваме и двете неща всекидневно. Ако видя някой да ми чупи огледалото на колата ще полудея и горко му.Най обичам да чупим огледала на колите по тротоарите когато не мога да мина
Pirate написа:- силно те съветвам да не го правиш нарочно, защото като шофъор ти казвам, че все по-често определено няма място за паркиране и шофъорите не са виновни за това. Няма смисъл да се изправяме един срещу друг за глупости и да се делим на велосипедисти и шофъори. Аз както и много други предполагам управляваме и двете неща всекидневно. Ако видя някой да ми чупи огледалото на колата ще полудея и горко му.Най обичам да чупим огледала на колите по тротоарите когато не мога да мина
bokichaa написа:dilana написа:...... ТРОТОАРИТЕ СА ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ
И ти какво правиш там с колело???
dilana написа:bokichaa написа:dilana написа:...... ТРОТОАРИТЕ СА ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ
а къде да карам ???
dilana написа:bokichaa написа:dilana написа:...... ТРОТОАРИТЕ СА ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ
а къде да карам ???
bikerider написа:dilana написа:bokichaa написа:dilana написа:...... ТРОТОАРИТЕ СА ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ
а къде да карам ???
а шофьорите къде да спират ???
i love bikes написа:А пешеходците къде да ходят, а?
bikerider написа:i love bikes написа:А пешеходците къде да ходят, а?
А! Именно! Точно тоз въпрос исках да предизвикам
dilana реве за правата на пешеходците, пък им кара по тротара и пита къде да кара - ми карай в парка бе холан. Ако не ти стиска да караш на улицата чий го дириш на тротоара? Ебаси тъпотиите... ако някой трябва да троши огледала, това са пешеходците. Седнал моля ти се да ми обяснява, че нямало къде да кара... умник.
@PtD:
dilana написа:bikerider написа:i love bikes написа:А пешеходците къде да ходят, а?
А! Именно! Точно тоз въпрос исках да предизвикам
dilana реве за правата на пешеходците, пък им кара по тротара и пита къде да кара - ми карай в парка бе холан. Ако не ти стиска да караш на улицата чий го дириш на тротоара? Ебаси тъпотиите... ако някой трябва да троши огледала, това са пешеходците. Седнал моля ти се да ми обяснява, че нямало къде да кара... умник.
@PtD:
Teodor40 написа:Е па то и аз им троша огледалата, кога като съм пеш, кога с колелотоСа съм измислил и друга простотия. Понеже некой верно се ляпет у стената...ми минава се без проблеми пеша бе! По предния капак
![]()
did написа:
карането на велосипед по тротоара е забранено точно със същия закон, който забранява и паркирането на автомобили там!
научи се да караш по правилата, така че да не те отнесат колите и си мери приказките!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта