nikste написа:...Ден 2: тръгване много рано сутрин до Кулата-Солун-Каварна ...
Ден 3: от Каварна до Тасос с ферибота.
outfaced написа:Отиваш на Тасос за да караш само 1 ден там !?!?!?!![]()
Нищо няма да видиш за един ден. За да се обходят основните маршрути във вътрешността са нужни поне 4-5 дни серизоно каране (по 40+ км).
Да не споменаваме, че също толкова са нужни и за да се потопиш малко или много в атмосферата на едно място.
Иначе го има и момента, че за тея пари в БГ може да караш повече и по по красиви места, но лично според мен Тасос си струва. Но не за 1 ден ... така само ще си останеш с яда колко си пропуснал.
georgi_kirilov написа:outfaced написа:Отиваш на Тасос за да караш само 1 ден там !?!?!?!![]()
Нищо няма да видиш за един ден. За да се обходят основните маршрути във вътрешността са нужни поне 4-5 дни серизоно каране (по 40+ км).
Да не споменаваме, че също толкова са нужни и за да се потопиш малко или много в атмосферата на едно място.
Иначе го има и момента, че за тея пари в БГ може да караш повече и по по красиви места, но лично според мен Тасос си струва. Но не за 1 ден ... така само ще си останеш с яда колко си пропуснал.
Братле той е прав , ако имаш 16 години щото за влаковете е до Гърция е така земи си 1 билет 60 лева е май до там и карай 5 денапо на оферта е и излиза 5 пъти по-евтино.Замисли се
nikste написа:Quiz, правА си, имах предвид Кавала...
По отношение на плажовете явно съм надценил обстановката: очаквам да видя нещо като тези плажове по уолпейпърите
Понеже явно хотилети са скъпи най-евтиният вариант е в спални чували. Все още е много топло и мисля че няма да е никакъв проблем.
mindevent. написа:...и няма много места за каране ... а колкото до морето не е като нашето искам да ти споделя, че нямаше един нормален плаж насякъде имаше камъни в БГ има къде къде по-добри плажове и морето там е по-солено и като излезнеш и изсъхнеш малко почва да щипе и остава сол по тебе...
Едва ли съм в голяма грешка и едва ли си седял и обикалял повече острова от мене така, че по-добре не спори и намери по-нормален начин да изразяваш нискоинтелектоалното си мнениеabs написа:mindevent. написа:...и няма много места за каране ... а колкото до морето не е като нашето искам да ти споделя, че нямаше един нормален плаж насякъде имаше камъни в БГ има къде къде по-добри плажове и морето там е по-солено и като излезнеш и изсъхнеш малко почва да щипе и остава сол по тебе...
Ти май си открил новия о. Тассо. Особено пък за местата за каране си в голяма грешка!
mindevent. написа:Местата не са много пък и няма какво да те качи нагоре по-планината, че да се спуснеш
Всеки с личното си мнение бе, за тебе може и да има къде да се кара за мене може и да няма, лошо ли ти е?outfaced написа:брех бе ... добре че е mindevent, да ни каже че нямало какво да се кара там, че ние заблудените ходим там пак и пак и караме ли караме и ей така непровсветени ще си умрем.
mindevent. написа:Едва ли съм в голяма грешка и едва ли си седял и обикалял повече острова от мене така, че по-добре не спори и намери по-нормален начин да изразяваш нискоинтелектоалното си мнениеabs написа:mindevent. написа:...и няма много места за каране ... а колкото до морето не е като нашето искам да ти споделя, че нямаше един нормален плаж насякъде имаше камъни в БГ има къде къде по-добри плажове и морето там е по-солено и като излезнеш и изсъхнеш малко почва да щипе и остава сол по тебе...
Ти май си открил новия о. Тассо. Особено пък за местата за каране си в голяма грешка!
sto100jan написа:mindevent. написа:Местата не са много пък и няма какво да те качи нагоре по-планината, че да се спуснеш
Е , все пак се предполага , че с велосипед може и да се качваш по планини , а не само да се спускаш....![]()
Никсте , ако искаш да стигнеш до Кавала с колело , или се спусни от границата под гр.Г.Делчев , или след Серес хвани към устието на Струма , и оттам на изток . Аз миналата седмица въртях около устието - много е красивоИма един асвалтов път (не магистралата) който следва крайбрежието , не е много натоварен , достатъчно широк е , с ленти за мотопеди отстрани , няма да имаш никакви проблеми . За бивакуването извън къмпинг - абсолютно е забранено в Гърция , но никой не си прави труда да гони къмпингарите-авантаджии ,така че - смело си разпъвайте палатките по плажовете , особено привечер . Без палатки , ако завали , ще станете особено мокри , а и ще ви изядат комарите .
Друго важно нещо - избягвайте да излизате от асвалта , ако сте на черен път - бутайте си колелата внимателно . Има едни трънчета - тривольа им викат , забиват се зверски и по много . На мен за 200 метра черен път около 20 в предната гума , и около 10 в задната ми се бяха забили - дет' вика БатБойко - напрао е страшно .
mindevent. написа:@abs не успамвай темата въобще не ме интересува какво правиш ти нали се сещаш? човека пита аз си изказвам мнението а подлизурковци като тебе се мислят за много оригинални и пишат закачливо зад монитора неща които на живо няма и да си помислят да кажат затова заглъхни моля
sto100jan, като намеря карта на Гърция на всяка цена ще се опитам да очертая твоя маршрут и ще преценя дали наистина е добър. На нас, само че ние е по-удобно да тръгнем от Кулата. Виждам, че продължава магистралата Е79 и в Гърция и много се надявам по нея да може да минем. Ще търся до тогава, само че и второкласни пътища, където трафика не е толкова голям. Аз един път да науча хубав път до Тасос, а всяка година ще ходя там icon_smile.gif
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта