Планирал съм каране от Благоевград до Велинград след средата на месец август.Маршрута е следния: Благоевград->х.Македония->х.Семково->х.Трещеник->Белмекен->Велинград.
Като за първи ден мисля да се спи на х.Семково , а през втория ден да се доберем до яз.Белмекен и от там може да се пуснем по асфалта до Велинград.Миналата година карах този маршрут до х.Трещеник и мога да кажа че е супер за каране.Незная как е от там до Белмекен,но мисля че за половин ден ще изминем разтоянието без проблеми.
Искам да попитам има ли съфорумци,които биха желали да се вклЮчат в мероприятието?

.Малко се объркахме по едно дере по пътя за Белмекен и си одължихме карането с още час.Иначе пътя е много хубав за каране,а гледките са прекрасни.Скоро ще кача и снимки,въпреки че ме мързеше да вадя фотоапарата. Много ще се радвам ако някой ми каже от х.Македония до Белмекен колко километра са.
.Малко се объркахме по едно дере по пътя за Белмекен и си одължихме карането с още час.Иначе пътя е много хубав за каране,а гледките са прекрасни.Скоро ще кача и снимки,въпреки че ме мързеше да вадя фотоапарата. Много ще се радвам ако някой ми каже от х.Македония до Белмекен колко километра са.