За повече информация, ул. Георги Груев №6
тел. +359 32 622055.
емаил:[email protected]

nicky bike написа:Все си мисля ,че темата не е правописа в България.
Бих казал браво на хората които все още се опитват да изкарат децата от компютрите ,защото скоро българския език съвсем ще изчезне. Пък да не говорим за правописни грешки...

asparux написа:Има доста момчета които идват да тренират но повечето от тях ги мързи в червата.

, което хич не е за хвалба. Все по-малко деца мислят за спорт. Лично аз като гледам зайците всяко следващо поколение все повече заприличват на топчета
 , което хич не е за хвалба. Все по-малко деца мислят за спорт. Лично аз като гледам зайците всяко следващо поколение все повече заприличват на топчета   . Не че искам да обидя някой, но може би родителите са основния виновник. Може би ако има обръщаха малко внимание и да им готвят здравословно вместо да им дават по 5 лева на ден и те да се тъпчат с джобове и пържени картофи ситуацията би била друга. Но уви това е ситуацията в България. Все по-малко се мисли според мен за спорта като спорт.(изключвам фитнес маниаците)
 . Не че искам да обидя някой, но може би родителите са основния виновник. Може би ако има обръщаха малко внимание и да им готвят здравословно вместо да им дават по 5 лева на ден и те да се тъпчат с джобове и пържени картофи ситуацията би била друга. Но уви това е ситуацията в България. Все по-малко се мисли според мен за спорта като спорт.(изключвам фитнес маниаците)

.Но на "топчетата" програмата им е да станат, да отидат на даскало, да ядър джоб, да се приберат, да седнат пред компа, да ядът пържени картофи, компа, ядът... и след това майка му, която го тъпче с пържени картофи реве що бил толкова дебел
.Но на "топчетата" програмата им е да станат, да отидат на даскало, да ядър джоб, да се приберат, да седнат пред компа, да ядът пържени картофи, компа, ядът... и след това майка му, която го тъпче с пържени картофи реве що бил толкова дебел 
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта