КК Цар Симеон набира деца.

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

КК Цар Симеон набира деца.

Мнениеот asparux » Съб Ное 22, 2008 8:42 pm

КК Цар Симеон набира деца от наборите 93,94,95,96.Тренировачните деиности се изваршват на гърба на строителен консорциум "Св. Георги" на кукленско №30.тренировачните деиности са БЕЗПЛАТНИ !!!
За повече информация, ул. Георги Груев №6
тел. +359 32 622055.
емаил:[email protected]
:)
Последна промяна asparux на Съб Ное 22, 2008 9:28 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
asparux

Рейтинг: 1202

Мнениеот waterman14 » Съб Ное 22, 2008 9:55 pm

Става въпрос за шосейно колоездене като колелата и екипировката също е безплатна и се осигурява от клуба :)
waterman14

Рейтинг: 1220

Мнениеот THEZOGGO » Нед Ное 23, 2008 10:08 am

Дано да им осигурите прилични велосипеди а не такива от преди 40 години, както беше в ЦСКА. И да им раздадете истински каски а не да трябва да носят някакви подобия на каски. И най важното е, дано когато децата ходят на тренировка с тях да има осигурителна кола и човек който да ги наблюдава. Защото по мое време тези неща не бяха така. Не може да кажеш на някой "Хайде момчета карайте 150 км за обем" и да няма кола с трениращите.
Успех в събирането на млади кадри.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот naka76 » Нед Ное 23, 2008 2:49 pm

В началото е с по-стари велосипеди, и не са преди 40 години, но тези които изкарат 5-6 месеца получават нови. За децата в началото са с бус, и ако някой не издържи на темпото го качват. Като посвикнат са вече с кола все пак треньора няма да се юрне и той да върти с велосипеда ;)
Аватар
naka76

Рейтинг: 2000

Мнениеот asparux » Пон Ное 24, 2008 8:51 pm

Колелата са новивички и са вав пална изрядност а и каските са добри.Децата никога не излизат сами особено като са още начинаещи.
:)
Аватар
asparux

Мнениеот asparux » Вто Ное 25, 2008 10:15 pm

Баце пиша от името на клуба вав които тренирам можете да си направите справка ето тук: http://veloplovdiv.com/
:offtopic:
Аватар
asparux

Мнениеот nicky bike » Чет Ное 27, 2008 10:46 am

Все си мисля ,че темата не е правописа в България.

Бих казал браво на хората които все още се опитват да изкарат децата от компютрите ,защото скоро българския език съвсем ще изчезне. Пък да не говорим за правописни грешки... :)
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот IVO Jordanov » Чет Ное 27, 2008 4:58 pm

nicky bike написа:Все си мисля ,че темата не е правописа в България.

Бих казал браво на хората които все още се опитват да изкарат децата от компютрите ,защото скоро българския език съвсем ще изчезне. Пък да не говорим за правописни грешки... :)

:agree: :agree: :agree:
Аватар
IVO Jordanov

Мнениеот asparux » Чет Ное 27, 2008 10:19 pm

Има доста момчета които идват да тренират но повечето от тях ги мързи в червата.
:D
Аватар
asparux

Мнениеот nicky bike » Чет Ное 27, 2008 10:29 pm

asparux написа:Има доста момчета които идват да тренират но повечето от тях ги мързи в червата.
:D

Винаги е било така.
И в живота е така.
Обаче имате избор. От 20 деца все ще има 3 заради които ще си заслужава тичането. Нали! :)
Ще има поне три деца които няма да са дебели ,а може и на олимпиада да идат. :bowdown:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот TeDo_BaPHa » Чет Ное 27, 2008 10:42 pm

Да, че ще има, ще има 3. Но, тези 3 няма да са на 20, вярвай ми. ОТ 100 деца ще са максимум 3 :crap: , което хич не е за хвалба. Все по-малко деца мислят за спорт. Лично аз като гледам зайците всяко следващо поколение все повече заприличват на топчета :dunno: . Не че искам да обидя някой, но може би родителите са основния виновник. Може би ако има обръщаха малко внимание и да им готвят здравословно вместо да им дават по 5 лева на ден и те да се тъпчат с джобове и пържени картофи ситуацията би била друга. Но уви това е ситуацията в България. Все по-малко се мисли според мен за спорта като спорт.(изключвам фитнес маниаците)

Едит:
@krismars
Aaaaa :nono: :nono:
Да не съм те чул да казваш нещо против баничките ми с бозЪ :nono: :nono:
Нямаш думата, ходи яж гадните джобове с гадните пържени картофи, а аз ще си пия бозЪ и ще си ям баничките със сиренце ;) :agree: :D

Въпроса е там, че ако аз ям по 1 баничка в даскало и след това се прибера и хапна нещо като плодове примерно, а след това изкарвам всичко с 1 каране, пък и да си забелязъл да имам наднормено тегло ;).Но на "топчетата" програмата им е да станат, да отидат на даскало, да ядър джоб, да се приберат, да седнат пред компа, да ядът пържени картофи, компа, ядът... и след това майка му, която го тъпче с пържени картофи реве що бил толкова дебел ;)
Последна промяна TeDo_BaPHa на Чет Ное 27, 2008 11:02 pm, променена общо 2 пъти
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Назад към Мероприятия - архив